Time for tea | Iets teveel hooi op mijn vork!

time for tea

In mijn vorige time for tea vertelde ik over een 3e baan erbij voor Januari, hoe het ging met mijn gezondheid en wat ik op de planning had staan. Let’s talk about it, pak een lekker kop thee/koffie/ warme chocolademelk en ga er even goed voor zitten. Want ik heb weer een heleboel te vertellen!

Januari was zo ongelofelijk drukke maand dat ik hoopte dat februari iets rustiger zou worden. Dat is het tot nu toe nog wel maar ik krijg er toch weer extra werk bij. Zo ga ik elke woensdagavond (wat ik ook al vertelde in mijn vorige blog) bij een pand schoonmaken midden in het centrum. Dit ga ik in Februari elke woensdagavond doen en vanaf Maart 1 keer in de 2 weken. Gelukkig hoefde ik er niet meer elke avond naar toe, maar….

Iets te veel hooi op mijn vork

Ik merkte al snel aan het einde van januari dat ik veel sneller moe was en dat ik ook meer slaap nodig had dan de weken ervoor. Mijn lichaam liet even heel duidelijk merken dat ik toch iets te veel hooi op mijn vork had genomen. Gelukkig wist ik dat na januari het iets rustiger zou worden en ik in ieder geval niet meer elke avond ook nog ergens moest werken. Sommige dagen werkte ik 11uur op een dag wat misschien iets te veel van het goede was. Dat merkte ik overigens ook aan mijn bankrekening wat ik als zeer prettig heb ervaren. Helaas is het nu weer iets rustiger maar op zich vind ik dat ook wel erg fijn. Zo kan ik weer even bijkomen en op zoek gaan naar iets wat een vast ritme heeft. Ook wel zo prettig voor mijn lichaam die toch duidelijk aangaf dat ik teveel deed. Maar even, ik ben wel echt mega trots op mezelf dat ik dit heb gedaan! Niet alleen voor het geld, maar ook dat ik het lichamelijk vol hield en het toch maar even deed. Dat had ik een jaar geleden absoluut niet gekund!!
Winterse outfit met 2 verschillende dames riemen combineren

Hoe nu verder?

Gelukkig wordt Februari dus heel ietsjes rustiger dan januari. Althans dat is de planning, maar ik heb toch al behoorlijk wat afspraken staan en ook de nodige extra werkdagen/avonden staan al op de planning. Zo zal ik voor vast nu elke woensdagavond een pand schoonmaken en komen er ook een aantal inwerk dagen aan (deze week zelfs al) zodat ik daar kan invallen als iemand ziek is. Goed, dat is gelukkig allemaal niet zo heel zwaar werk en schoonmaken is echt appeltje eitje. Maar goed het is toch nadat je al een hele werkdag erop hebt zitten. De maandag en vrijdag had ik al een ‘vaste’ baan en deze zal ook gewoon blijven, de dinsdag/woensdag en donderdag overdag zullen nog steeds wisselen. De ene week werk ik er 3x de andere week 1 of 2 keer. En ik gok dat hoe dichter we bij de zomer komen hoe drukker het gaat worden.

En je blog dan?

Gelukkig heb ik elk weekend vrij (en ooh mensen wat is dat fijn na 3 seizoenen elk weekend te moeten werken), dus dan heb ik ook genoeg tijd voor mijn blog. Wel merk ik dat ik in het weekend echt nog moet bijkomen van de hele werkweek en veel energie en inspiratie is er dan niet. De flow waarin ik zat is een beetje verdwenen al hoop ik natuurlijk wel dat die snel terug komt. De komende tijd heb ik een aantal leuke samenwerkingen lopen (sommige zijn langdurig). Ook hoop ik dat ik binnenkort wat tijd heb om mijn Pinterest nieuw leven in te blazen. Ik ben er wel actief maar mijn volgers groeien niet meer zo hard als een paar maand geleden. Dus tijd om daar verandering in te brengen en mij ook meer bezig te houden met affiliatie op Pinterest. Hier heb ik wel een aantal linkjes gedeeld maar lang nog niet genoeg of zoals ik zou willen. Ook wil ik Pinterest waardige foto’s bij alle artikelen gaan plaatsen en deze doorplaatsen op mijn account om meer bezoekers te trekken.

Al met al blijf ik natuurlijk lekker bloggen want dat vind ik toch wel echt heel fijn. Artikelen als deze schrijf ik zo natuurlijk en komen gewoon uit mijn vingers zonder er bij na te denken. En eerlijk, die zijn nou ook altijd een stuk langer dan de andere artikelen die ik deel op mijn blog. Misschien toch eens kijken of ik de flow voor persoonlijke artikelen ook weer terug kan krijgen voor alle andere onderwerpen waar ik graag over wil blijven schrijven. Wie weet komt die snel terug. Dan wel graag voordat de vakantie nadert want over 3,5 maand is het alweer zover.

Hoe ging jou maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.