Time for tea | Huis is eindelijk af

time for tea

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de time for tea blog schreef, dus hoog tijd om jullie bij te kletsen. Pak er een lekker kop thee, koffie of mijn persoonlijke favoriet een warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

De laatste time for tea blog schreef ik dat we zijn verhuisd naar Zeist en dat we gingen beginnen met klussen. Inmiddels is alles af en wonen we er alweer een aantal weken. Maar ondanks dat alles af is nu, heb ik nog steeds het gevoel alsof ik hier logeer.

Het huis is af!

Nu het huis eindelijk af is hoop ik dat het gevoel dat dit mijn huis is echt gaat komen. Heb inmiddels meerdere mensen hierover gespreken en iedereen zegt dat het tijd nodig heeft. Dus ik zie wel wanneer dat gevoel echt komt, zolang mijn vriend er maar is, ben ik gelukkig!

En over gelukkig gesproken. Ik ben al een aantal weken iets aan het plannen wat te maken heeft met mijn vriend. Nu wil ik er op mijn blog nog niet veel over kwijt, stel je voor dat hij het leest en dan mijn verrassing ziet. Maar binnenkort hoop ik een leuke nieuwe blog onderwerp serie te starten die allemaal te maken heeft met de verrassing.

Ik merk wel dat ik de afgelopen maanden minder prive dingen heb gedeeld omdat ik daar momenteel prettiger bij voel. Zelf ben ik een heel open persoon, maar sinds ik een vriend heb merk ik dat ik liever wat minder persoonlijke dingen deel op mijn website. Ondanks dat er zeker nog wel persoonlijke blogs online komen, deel ik veel minder. Misschien ook wel met oog voor de toekomst mochten wij kinderen mogen krijgen.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.