Time for tea | Hoe gaat het nu?

time for tea

Bizar dat er alweer 4 weken voorbij zijn terwijl ik het gevoel heb dat ik pas een paar dagen geleden de vorige time for tea schreef. Deze blog komt ook weer eens veel later dan gepland want ik plaats altijd om 04.00uur in de ochtend en niet om 10uur. Laten we even bij praten! Pak een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk (mijn persoonlijke favoriet!).

De vorige time for tea schreef ik over mijn bezoekje aan de huisarts. Inmiddels heb ik al 4 B12 spuiten gehad en had ik graag meer resultaat willen zien. Behalve dat mijn trekkende ooglid nu weg is, merk ik verder nog weinig tot geen verschil. Mijn spieren zijn momenteel echt een hel, de hele dag door pijn en of dat nu van de vitamine tekort is of toch door de Fibromyalgie, ik weet het echt niet meer.

Hoe gaat het nu?

Elke time for tea weer hoop ik dat ik beter nieuws kan vertellen. Ondanks dat het qua ziekte van Crohn heel goed en stabiel gaat, merk ik dat ik lichamelijk een beetje op raak. Teveel hooi op mijn vork, onbewuste druk op mijn schouders die ervoor zorgen dat ik van mezelf moet presteren, nog meer mijn best moet doen. Oktober was zo’n bizar goede maand voor mijn webshop en die lijn wil ik vasthouden. Maar dat resulteert gelijk weer in veel te lange dagen, een to-do lijst waar je inmiddels ook U tegen kunt zeggen. Vorige week was ik een weekje alleen thuis (tja, een broertje die er alleen in de avond is, telt ook mee als alleen thuis toch?). Mijn to-do lijst wilde ik die week echt wegwerken, maar de reden dat ik nu dus om 10uur een blog plaats is omdat het mij vorige week gewoon niet gelukt is. Dagen van half 10 tot half 12 in de avond waren geen uitzondering helaas. En nog kreeg ik niet alles af. De bestellingen die binnen kwamen waren echt super, maar zorgde er wel voor dat ik veel te lang door ging. Van 17 adventskalenders in mijn eentje inpakken tot nieuwe voorraad uitpakken en online zetten. Mijn webshop is helemaal up to date, maar mijn blog loopt weer eens belachelijk achter! Oftewel, mijn to-do lijst is nog net zo lang als vorige week en dan ben ik ook nog bezig met het lanceren van mijn eigen producten.

Even iets positiefs!


Naast dat ik dus veel te veel doe, nog steeds, ben ik dus wel iets heel tofs aan het doen. Iets wat ik zie als iets positiefs! Ik heb er al een blog over geschreven, want ik ben mega enthousiast! Achter de schermen ben ik nu echt volop bezig met het uitbrengen van mijn eigen producten. De verpakkingen worden op dit moment gedrukt, de stickers worden ook gedrukt, alle andere materialen zijn inmiddels in huis en ik kan echt niet wachten tot ik dit bekend ga maken.
Verder heb ik vanmorgen ook een planning gemaakt en ga ik deze week 2 dagen besteden aan mijn blog. Die dag mag ik alleen in de middag de bestellingen inpakken en verder mag ik alleen bezig zijn met mijn blog. Gewoon nog een nieuwe poging om ervoor te zorgen dat ik zowel mijn blog als mijn webshop kan combineren. En anders misschien toch weer terug naar 3 blogs per week in plaats van 4. Maar eerst deze week maar eens proberen om weer te gaan schrijven. I promise!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.