Time for tea | Groei, en drukke periode afgesloten.

time for tea

Na zo’n 6 weken is het toch wel weer even tijd om bij te kletsen. En dat doen we gewoon weer in een time for tea, waarin ik onwijs veel te vertellen heb. Niet gek want 6 weken geleden was het juli, en het is nu gewoon alweer september! Ik maakte onder andere een hele grote groei mee, en sloot een drukke periode af. Dat en meer lees je in mijn time for tea.

September mensen, het jaar is alweer bijna voorbij (althans zo voelt het al!). Deze maand ben ik jarig, en sluit ik een drukke periode af. Vanaf nu heb ik weer meer tijd voor mijn blog, en daar ga ik onwijs veel gebruik van maken. Hoe en wat vertel ik uitgebreider hieronder. Hoe is het de afgelopen 6 weken gegaan, wat ik heb allemaal gedaan? Waarom verscheen er niet eerder een time for tea? Allemaal vragen waar ik je hopelijk antwoord op ga geven in dit artikel.

Hele grote groei

Laten we beginnen bij Juli, want daar waren we gebleven de vorige keer. Juni was een hele goede maand voor mijn blog. Mijn bezoekersaantallen groeide met wel 400 unieke bezoekers en 500 weergaven, en daar was ik echt enorm trots op. Niet wetende dat juli nog beter zou worden. Vergeleken met juni groeide ik in Juli zelfs met nog ruim 1600 extra unieke bezoekers, en 2860 weergaven. Ik kon mijn geluk niet op, en het haast niet geloven! De groei kwam voornamelijk door het familie pos artikel. Maar ook de camping/kampeer artikelen deden het heel erg goed. Dit zette ook zo door in Augustus en had op 13 augustus al net zoveel bezoekers en weergaven als in Juni in de hele maand. Voel me echt heel echt dankbaar voor iedere bezoekers die de tijd neemt om mijn blog te bezoeken. Liefde voor jullie allemaal!

Drukke periode afsluiten

De maanden juni, juli en augustus waren hele drukke maanden voor mij. De combinatie werk, ziek zijn, en mijn blog was vaak teveel van het goede. Zowel lichamelijk als geestelijk zat ik er soms wel even doorheen. Ook tijdens mijn vakantie in juli/augustus maakte ik me eigenlijk alleen maar druk. In die 3 maanden kwam er zoveel op mijn af en ging alles in een sneltrein. Gelukkig zijn de komende maanden wat rustigere maanden voor mij. En dus genoeg tijd om alles te verwerken en een plekje te geven. Ook op mijn werk wordt het een stuk rustiger (minder dagen open), en heb ik wat meer tijd voor mijn blog. Meer tijd voor mijn blog betekend voor mij vooral genieten. Het is en blijft mijn uitlaatklep, en precies wat ik nodig heb nu. Ik kijk in ieder geval heel erg uit naar de komende rustige weken/maanden.

De afgelopen weken heb je op mijn blog genoeg vakantie artikelen kunnen lezen. Er staan nog maar 2 vakantie artikelen in de planning, en dan is dat alweer afgelopen. Daarna is het tijd om over te gaan op andere leuke onderwerpen. Daar ben ik al flink mee bezig, en de ideetjes stromen binnen. Als je nog leuke onderwerpen voorbij wilt zien komen op mijn blog, kun je altijd suggesties achterlaten in de reacties hieronder.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Time for tea | Groei, en drukke periode afgesloten.

    1. Februari 2013 besloot ik te gaan bloggen. Maar sinds oktober 2015 heb ik mijn eigen domein.

      Jaa echt blij dat het zo gegroeid is. Nu hopen dat het doorzet en niet tijdelijk iets was, haha. xx

Comments are closed.