Time for tea | Examen, getuigschrift, werk & bloggen

time for tea

Tijd om jullie weer een beetje bij te praten! De afgelopen weken waren spannend, vernieuwend en interessant. Ik deed examen, kreeg mijn getuigschrift, kreeg er een nieuwe job bij, werkte bij mijn andere baan en dit alles combineerde ik met bloggen. Beloofd een volle time for tea te worden!

Het waren drukke weken, maar kijk er met een positieve blik op terug. De eerste maand bij Avonturenpark zit er weer op en ik begon zelfs bij een nieuwe job. Het bloggen ging de afgelopen weken erg goed en de stap naar iets uitgeven onder mijn blognaam begon heldere vormen aan te nemen.

Examen en getuigschrift

Na het examen van maart kreeg ik geen positief nieuws. Ik had met het examen 1 fout teveel gemaakt en zakte daardoor met een 5. Al snel plande ik het nieuwe examen voor april en heb deze inmiddels ook afgelegd. Het is nog wachten op de uitslag maar de fouten in het examen zelf met slechte zinsopbouw en verkeerd geschreven woorden vond ik zeker een reden om een klacht in te dienen. Ik ontving kort na mijn examen het getuigschrift in huis die ik had aangevraagd. Met trots kan ik zeggen dat ik mijn vakken met een 8,9 als gemiddelde heb afgelegd en ben hier echt heel blij mee.
Huishoudbeurs & IJmuiden avontuur

Werk

Zoals jullie weten werk ik sinds begin april weer bij Avonturenpark Hellendoorn. Inmiddels mijn derde seizoen en ondanks dat ik niet veel dagen heb gewerkt moet ik zeggen dat ik dat door de Fibromyalgie en Crohn ook wel prima vind. Na een halve dag werken ben ik erg moe en val ik ook gelijk in slaap en wordt ik de volgende dag pas laat in de ochtend wakker. Het is even afwachten tot ik mijn diploma van Medisch secretaresse heb zodat ik kan solliciteren op werk dat lichamelijk beter vol te houden is.
Eind april werd ik benaderd om beauty ambassador te worden en ondanks dat het geen vast inkomen wordt is het wel iets dat ik goed vol zou kunnen houden. Vind heel gaaf om dit te gaan doen en hopelijk een heleboel mensen te kunnen inspireren met beauty producten. Het opzetten is best wel lastig maar gelukkig wordt ik geholpen door hele lieve mensen en gaat het vast snel beter.

Bloggen

Ook met het bloggen gaat het heel erg goed. Het schrijven van de artikelen gaat prima en ik heb er veel plezier in. Heb leuke samenwerkingen de afgelopen tijd en ben erg tevreden. Verder ben ik een aantal weken geleden gestart met het schrijven van een boek over bloggen. Het schrijven gaat erg goed en het boek vult zich al met veel woorden. Had zelf verwacht dat het niet zo snel zou gaan maar als ik er even voor ga zitten komen er flinke stukken tekst uit mn vingers. In het boek probeer ik toekomstige bloggers en bestaande bloggers handvaten te bieden bij en tijdens het bloggen. Dit miste ik zelf in andere blogboeken en in mijn weg die ik bewandel met het bloggen. Ik hoop dat ik het boek rond juli/augustus kan gaan laten drukken en ze vervolgens voor een kleine prijs kan verkopen. Moet nog even kijken hoe en wat maar op dit moment schat ik een prijs tussen de 10 en 15 euro per boek. Deze wil ik zo laag mogelijk houden en ook wil ik kijken of er de mogelijkheid is dat ik het kan uitgeven als e-book. Wie weet kan ik hier binnenkort veel meer leuks over vertellen.

Dat de komende weken nog mooier mogen worden met veel positief nieuws!

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Time for tea | Examen, getuigschrift, werk & bloggen

    1. Thanks meid! Op het moment van schrijven (vorige week) wist ik de uitslag nog niet. Maar inmiddels weet ik dat ik het examen heb gehaald en mijn diploma in handen heb

        1. Jaa! Het diploma ook al in huis ♡ dankjewel meid! Nu lekker solliciteren en hopelijk binnenkort een gave nieuwe baan erbij!

Comments are closed.