Time for tea | even allemaal teveel

eigen t-shirt ontwerpen

Misschien is het even allemaal teveel. Ik voel me leeg en te gelijkertijd overvol. Ben eerder geirriteerd en enorm gestresst. Is het tijd voor een time out? Of is er iets anders aan de hand?

Ik begin echt tegen mijn grenzen aan te lopen. Daarbij ben ik ook bang dat ik misschien toch weer een ontsteking in mijn darm heb. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ik op zoek moet naar een andere baan want binnen een jaar moet ik iets anders hebben. Alles bij elkaar maakt het misschien wel gewoon teveel.

Op zoek naar ander werk

Ik werk 2 a 3 dagen in de week bij Enkco in Holten. Omdat dit bedrijf binnen 1.5 jaar sluit moet ik op zoek naar ander werk. Dit legt onbewust een behoorlijke druk op mij want vind maar weer werk wat ik aan kan en kan combineren met mij baan op maandag en vrijdag (waarbij ik een contract heb).

Daarbij speelt ook nog eens dat (dat schreef ik laatst in een artikel) ik heb gevoel heb dat ik gefaald heb. Dit gevoel groeit met de dag en ook al weet ik dat het niet zo is toch groeit dit onbewust sterker en harder dan ik wil. Dat komt ook omdat bepaalde mensen op het werk mij dit er iedere keer inwrijven.

Verwachtingen en hoe nu verder?

Vroeger toen ik een jaar of 15 was dacht ik altijd dat als ik 25 zou zijn, het allemaal voor elkaar te hebben. Huisje, auto, vriend misschien zelfs wel man, leuke baan.
Er zijn in ieder geval een heleboel factoren die mee spelen in mijn depressieve gedachten. Het is nu de bedoeling dat ik mezelf weer terug vind, mijn gevoelens en gedachten de baas wordt en en niet meer overspannen ben. Dit zal natuurlijk niet van de een op de andere dag over zijn en zal zeker wel een poosje overheen gaan. Daarom heb ik besloten om het ook iets rustiger aan te doen met mijn blog.

Zo zal ik mezelf niet pushen om elke dag een artikel online te plaatsen, even de druk van de ketel halen. Wel staan er nog een aantal samenwerkingen in de planning die de komende week en volgende week online moeten komen, dus daar zal ik nog wel aan werken. Verder had ik ook al een paar artikelen klaar voor de komende weken maar niet voor alle dagen! Wanneer en hoeveel artikelen online gaan komen, durf ik niet te zeggen en wil mij er zeker niet op vastpinnen. Liever een aantal spontaan geschreven artikelen dan artikelen die ik met pijn en moeite heb moeten schrijven.

Ik hoop op jullie begrip en ga er alles aan doen om de zin in het leven weer terug te vinden.

Liefs, Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Time for tea | even allemaal teveel

  1. Belangrijk dat je nu je rust vind. En vanuit daar dan opzoek gaat naar dat wat je nodig hebt zoals werk.

    Aum Shanthi

  2. Bloggen is geen must, tenzij je van moet leven en dat lijkt me bij jou niet het geval.
    Dus pak je rust, zoveel als je denkt nodig te hebben en probeer weer plezier in het schrijven te krijgen.
    Je lezers wachten wel.

Comments are closed.