Time for tea | Een weekje vakantie

time for tea

Wat vliegt de tijd! Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Wat heb ik allemaal gedaan de afgelopen 4 weken en wat zijn de plannen voor de komende weken?

Hoe waren de afgelopen weken?

Zoals je al in de titel hebt kunnen lezen heb ik een weekje vakantie gehad. Die is ook echt net afgelopen, want ik had van 19 tot 28 augustus vakantie. Samen met mama ging ik een weekje kamperen in Duitsland, al was het de bedoeling dat we van 21 tot 28 augustus daar zouden blijven, kwamen we 25 augustus al terug naar huis. In de rij staan voor de wc’s en douches is niet echt hoe ik mij een vakantie heb voorgesteld dus na een paar dagen het te hebben aangekeken besloten we naar huis te gaan. Mama was vrijdag de 26 jarig (ze werd 50!), dus dan was donderdag de beste optie om terug te gaan naar huis. De auto rit naar huis was echt heerlijk! Ik besloot om in plaats van de drukke snelwegen van bremen of hannover (we konden kiezen welke van de 2 we wilde) te nemen, binnendoor te rijden over de 214 onder andere. Dat was echt genieten hoor! Raad ik iedereen aan om te doen.
In onze vakantie in Duitsland hebben we onder andere Bergen-Belsen bezocht, maar ook het stadje Celle en Bergen.
Verder was ik voor mijn vakantie vooral heel erg druk met de webshop, ging ik nog even last minute inkopen.
Camping sonnenberg

Plannen voor de komende weken?

Wat als allereerste op de planning staat is Soldaat van Oranje de musical. Namelijk aanstaande zondag al (4 september)! Onwijs zin heb ik daarin, want na The Sound of music die niet door ging durfde ik eigenlijk niet meer vooruit te plannen qua dagjes uit. Maar dit was niet extreem lang vooruit gepland!
Daarnaast ben ik alweer druk met inkopen voor de webshop, maar staat ook de feestdagen periode voor de deur. Dat betekend heel veel voorbereiden en vooruit werken wat mogelijk is. Misschien ook wel leuk om te vertellen, vanaf aanstaande vrijdag 2 september 2022, ga ik weer starten met mijn youtube kanaal. Ik heb nog steeds een club trouwe volgers daar (kleine 300 volgens mij) en het kriebelt toch weer om af en toe wat dingen te gaan vastleggen.
Het is de bedoeling dat ik 1 keer per week op de vrijdag een nieuw filmpje online ga plaatsen.

Augustus was echt een goede maand, al voelde dat niet altijd zo. Zakelijk heb ik een hele mooie groei gemaakt, zelfs 1 van mijn beste maanden. Daarnaast voelde ik mij ook redelijk goed en heb ik naast werk ook al en toe wat vrije middagen gepland zodat ik niet meer 24/7 bezig zou zijn met mijn bedrijf.

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.