Time for tea | Een nieuwe baan erbij, veel bloggen en leuke samenwerkingen

time for tea

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik jullie heb bij gekletst. Time for tea, want november brengt positief nieuws niet alleen privé maar ook voor mijn blog. Ik heb een nieuwe baan erbij, ben in de weekenden veel aan het bloggen en heb erg leuke samenwerkingen die de komende tijd online gaan komen. Hoe gaat het met jou?

Ik moet eerlijk zeggen, ik voel mij goed en dat merk ik in alles. Waar ik in oktober nog dacht weer 5 maanden te moeten overbruggen met de WW, kwam er begin november een vacature voorbij waarop ik voor de grap op reageerde en gelijk werd aangenomen. Oftewel de maand begint positief en er is veel gebeurd de afgelopen weken. Maar je had toch al werk hoor ik je nu denken. Ja dat had ik zeker, maar ik ging van 2 banen naar 1 baan terug en ga nu weer naar 2 banen. Laat ik dit even beter uitleggen.
Autumn is coming

Een nieuwe baan erbij

Ik werkte tot 28 oktober bij Avonturenpark maar omdat het seizoen was afgelopen stopte mijn baan daar. En toen had ik nog maar 1 baan voor 2 dagen in de week (maandag en vrijdag). Dat is alleen niet genoeg om van rond te komen en ook nog te kunnen genieten. Begrijp me niet verkeerd, ik kan er net mijn rekeningen van betalen maar sparen zit er niet in en leuke dingen al helemaal niet. Ik wilde dan hoe dan ook nog een baan erbij om wat meer uren te maken. Ik ging Indeed weer af en kwam toen een vacature tegen waarbij ik zelf mocht aangeven elke week hoeveel ik wilde werken. Ideaal in mijn situatie dus! Ik solliciteerde en tekende 9 november mijn contract. Op 13 november (morgen) start mijn 2e baan en dat gaat wel even wennen worden. Ik ga werken van 7:56uur tot 16:30uur (zeg maar hallo tegen vroeg opstaan!). Dat wordt echt wennen en ook omdat het gelijk lange dagen zijn maar ik ga er vol goede moed aan beginnen. Ik heb er zin in!
Urtekram

Veel bloggen en leuke samenwerkingen


De weekenden staan nu een beetje in het teken van bloggen, veel bloggen. Naast nieuwe onderwerpen bedenken, wil ik mijn website ook up to date houden en schrijf ik alle nieuwe artikelen die online komen. Iets waar veel tijd en werk in gaat zitten. Ik vind het helemaal niet erg, ik houd er echt van en het geeft mij ook voldoening en is echt een uitlaatklep. Maar je snapt vast dat je zo een paar uur verder bent. De weekenden gebruik ik daarom ook om lekker te bloggen, veel te bloggen. Maar naast het gewone bloggen heb ik de komende weken ook een aantal hele leuke samenwerkingen. Een aantal met een kleine knipoog naar de komende feestdagen die voor de deur staan.
Maar naast deze leuke samenwerkingen ben ik ook heel erg druk bezig met de 8 kerstpakketten die ik dit jaar (ook weer) ga weggeven op mijn blog. De pakketten moeten natuurlijk goed gevuld worden en het inpakken kan bijna beginnen. Verder wil ik alvast een beetje aandacht geven aan de kerstpakketten die per stuk een mooie waarde hebben. Misschien wel leuk om te vertellen is dat er 4 onderwerpen zijn gekoppeld aan de kerstpakketten en dus 4 verschillende winacties online komen waarbij er ieder keer 2 pakketten worden weggegeven.
Al met al allemaal leuke dingen!

Hoe gaat het met jou?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Time for tea | Een nieuwe baan erbij, veel bloggen en leuke samenwerkingen

  1. Goed om te lezen dat het positief gaat. Ben je nu weer werkzaam binnen je vakgebied? want daar is volgens mij werk genoeg in te vinden.
    En om je vraag te beantwoorden: Met mij gaat het goed!!
    Op 14 december verschijnt mijn eerste roman en dat is een mijlpaal voor mij.

    1. Ja vind het ook echt heel fijn dat het beter gaat. Nee niet werkzaam in mijn vakgebied maar dat vind ik ook niet erg.

      Fijn dat het met jou ook goed gaat. Spannend, dat is al heel snel!

Comments are closed.