Time for tea | een korte update

time for tea

Wat vliegt de tijd! Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Sindsdien is er eigenlijk niet veel gebeurt, waar ik jullie al deels over bij gepraat heb maar tijd om nog even alles door te nemen in deze time for tea! En wat hoop ik hoe de volgende 4 weken eruit zien?

Hoe waren de afgelopen weken?

Vorige week woensdag 8 december moest ik bloedprikken en ontlasting inleveren voor de volgende controle. De controle is op de 16e dus je kunt je misschien voorstellen dat ik behoorlijk nerveus ben. Dit is namelijk het moment of ik weer nieuwe medicijnen nodig heb of toch nog even zonder medicijnen door mag gaan. En eerlijk, is eerlijk ik zit niet te wachten op nieuwe medicijnen. Ik voel me zo goed, het is echt jaren geleden dat ik mij zo goed voelde en ik had nooit gedacht dat ik me ooit weer ‘normaal’ zou voelen. En gezien alle bijwerkingen die ik had van voorgaande medicijnen zit ik er echt niet op te wachten. Maar goed, hoe dit gaat aflopen weet ik op dit moment nog niet en dat lees je in de volgende leven met crohn.
Verder was ik druk met de webshop en mijn blog, maar dat zal ik waarschijnlijk elke keer schrijven!

Plannen voor de komende weken?

Omdat het jaar bijna voorbij is is het voornamelijk afronden. Ik zou heel graag de voorraad die ik nu nog heb willen verkopen zodat ik in januari met een frisse start kan beginnen. Ook heb ik al doelen voor komend jaar opgeschreven. Een deel daarvan deel ik binnenkort in een blog en de andere doelen zijn echt alleen voor Natural Blooming en daar ga ik achter de schermen hard aan werken.
Het plan is om in januari weer een grote inkoop te doen, verder heb ik eigenlijk geen plannen voor de komende weken, aangezien ik ook niet weet hoe dingen gaan lopen.

Een korte time for tea dit keer.

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.