Time for tea | Drukke weken en blog weekend!

time for tea

Wat vliegt de tijd! Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Sindsdien is er onwijs veel gebeurt, waar ik jullie al deels over bij gepraat heb maar tijd om nog even alles door te nemen in deze time for tea! En wat hoop ik hoe de volgende 4 weken eruit zien?

Hoe waren de afgelopen weken?

Het waren 4 drukke weken moet ik eerlijk bekennen. In de eerste week van september ben ik samen met mijn moeder een dagje weg geweest op inkoop voor de webshop. Het was een heerlijk ontspannen dag, met veel mooie items en een heel goed gevulde kast! Zo heb ik mijn hele kamer omgebouwd tot bijna een volledig kantoor. Alleen mijn bed en 2 kledingkasten staan nog in de kamer, verder is alles voor de webshop. De vakkenkast heeft plaatgemaakt voor 2 stellingkasten en een 3e stellingkast houd ik reserve voor als ik geen ruimte meer heb op de 2 die er staan. Het was een flinke verbouwing waar ik bijna 2 dagen zoet mee was maar het is zo mooi geworden. Het is bizar wat een verschil met een jaar geleden toen ik begon met de webshop. Ik ben echt heel trots op mezelf en hoop dat ik volgend jaar een nog grotere stap heb gemaakt dan nu.

Daarnaast had ik ook een coloscopie 10 september, maar daarover schrijf ik graag meer in mijn Leven met Crohn artikelen.

Plannen voor de komende weken?

Natuurlijk heb ik ook een aantal plannen voor de komende weken. Misschien heel saai voor jullie om steeds te lezen over de webshop, maar dat is wel wat mij bezig houd. Het zijn voornamelijk plannen wat betreft het uitbreiden van het assortiment, klaar maken voor de feestdagen en hoe ik mijn kamer nog effectiever kan inrichten. Natuurlijk zal ik ook weer gaan inkopen en ik ben binnenkort jarig.

Wat staat er nog meer allemaal gepland?
Ik ben dus eind van de maand jarig en heb helaas op die dag ook een telefonisch consult met het ziekenhuis over de uitslag van de coloscopie. Ook heb ik binnenkort een blog weekend waarin ik hopelijk echt even een flinke voorsprong kan gaan maken met de blog artikelen. Ondanks dat het best een druk weekend word omdat ik dan wel aan het werk ben, kijk ik er wel echt naar uit. Hopelijk kan ik dan een flinke voorsprong maken met de blogartikelen en ook wat review producten wegwerken (doel voor 2021!). In ieder geval ga ik voor die tijd een lijstje maken met alles wat ik wil gaan doen.
Als laatste is het enige wat nog gepland staat het binnenkomen van de kerst inpakmaterialen! Daar kijk ik ook enorm naar uit want het gaat om zo’n 50 rollen inpak papier en wat leuke kerst stickers.

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.