Time for tea | Doelen behalen & adventskalenders

time for tea

Bizar gewoon, dat het alweer 4 weken geleden is dat ik het vorige time for tea artikel schreef. Hoe de afgelopen weken gingen, hoe het nu gaat en wat de plannen zijn voor de komende tijd, dat gaan we natuurlijk nu weer bespreken. Laten we gezellig bijkletsen met een kop warme chocolademelk.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat het vorige artikel online kwam waarin ik jullie helemaal bij praten. Er is weer redelijk veel gebeurd in de tussentijd, dus we hebben weer genoeg om door te nemen. Maar we bespreken natuurlijk ook wat mijn plannen voor de komende tijd zijn.

Hoe waren de afgelopen weken?

Het is alweer goed 3 weken geleden dat ik jarig was, al heb ik die dag niet extreem veel aparts gedaan. Wel heb ik de afgelopen weken een aantal leuke dingen gedaan zoals inkopen doen voor webshop, mijn tweede webshop openen, en voorbereidingen treffen voor de adventskalenders. In mijn leven met Crohn artikelen vertel ik jullie alles over de gebeurtenissen rondom het ziek zijn. Dus daarom gaan we daar niet verder op in hier in deze serie.

Vorige week maandag 11 oktober ben ik met mijn moeder weer naar de groothandel geweest. Dit keer geen mega aankopen want ik wilde vooral de hartjes aanvullen. En daarvoor moest ik natuurlijk steentjes hebben dus die ging ik ophalen bij de groothandel. Het is een goed uurtje rijden vanaf hier en We maken er altijd gelijk een dagje weg van. Dus we zijn wezen koffie drinken bij de IKEA en hebben die dag extra op ons gemak gedaan. Vorige week heb ik ook de nieuwe hangers gemaakt, en heb ik mijn kamer anders ingedeeld. Hier heb ik nog meer ruimte voor bijvoorbeeld nieuwe inkopen maar ook voor fotograferen, inpakken, in mijn tweede webshop uiteraard.

En wat ik nog het benoemen waard vind is dat we de 1000 volgers op tiktok hebben bereikt. Ik ben zelfs al twee keer live gegaan.

Doelen behalen & adventskalenders


Het zat er al even aan te komen, het grootste doel wat ik voor een webshop zou kunnen bereiken (in mijn ogen). Ik had nooit gedacht dat dat mij zo lukken maar we zijn nu echt bijna kleine ondernemer af. Zou zelfs as we speak kunnen gebeuren. Ik wil daar helemaal niet geheimzinnig over doen wat veel andere webshop wil doen maar ik ben hier gewoon onwijs trots op. En misschien komt dat ook wel omdat er altijd tegen je gezegd is dat je dingen niet zou kunnen, en ik dit wel even voor elkaar krijg. En dat terwijl het best wel een lastig jaar is geweest, met een zware operatie en meerdere ziekenhuisopnames. Dus ik ben extra extra trots op hoe ver ik al ben gekomen.

Los daarvan ben ik ook bezig met een aantal andere Doelen zoals jullie regelmatig kunnen lezen op mijn blog. Met die Doelen gaat het ook erg goed. Maar daar vertel ik jullie binnenkort meer over.

Dan nog even iets over adventskalender. Op Natural Blooming bied ik twee soorten adventskalenders aan. En vooral kalender m al lekker besteld wordt. Daarvoor ben ik ook alle actions afgegaan om doosjes voor elkaar te krijgen. En als de bestellingen zo door blijven gaan Dan zal ik nog een aantal keren de actions in de regio af moeten gaan, maar dat doe ik met heel veel plezier. Ook ga ik daarvoor eind van de maand inkopen doen, en het inkopen bedoel ik ook serieus inkopen. Waarschijnlijk zijn mijn kasten dan alsnog te klein. Maar daar vinden we dan wel een oplossing voor. Ook heb ik meerdere ideetjes om nog verder uit te gaan breiden, die ga ik de komende weken allemaal uitwerken en hoop ik eind van het jaar, wellicht volgend jaar, te kunnen aanbieden. Ik barst van de ideeen!

Maar de focus voor nu ligt op de adventskalenders!

Wat zijn jou plannen voor de komende weken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.