Personal

Time for tea | Een dipje en opgelucht

Er is veel gebeurd de afgelopen weken. Ik ben druk geweest met rijlessen, heb me ontzettend beroerd gevoeld en was uiteindelijk opgelucht. In deze time for tea probeer ik jullie een blik te geven van mijn afgelopen weken. Lees je mee?
time for tea


Er is echt heel erg veel gebeurd. Zo raakte ik het plezier in het bloggen kwijt. Hierover zullen jullie binnenkort ook een artikel gaan zien, want ik moest alles even op een rijtje krijgen. Het plezier in het bloggen was weg en ik voelde me ineens mezelf niet meer. Alles waar ik voor het geknokt storte langzaam in, en ik werd weer negatief. Maar de reden zal ik in een ander artikel vertellen, want hier kan ik nu nog teveel over gaan zeggen.

Daarnaast ben ik druk met mijn rijlessen. Ik heb 1 a 2 rijlessen in de week enΒ in april is het moment daar. Dan mag ik gaan afrijden, en ik hoop echt onwijs hard dat ik in 1x mag slagen. Ik ga in ieder geval heel erg mijn best doen, want tja meer kan je ook niet doen. Met mijn rij instructeur zijn we alle puntjes op de i aan het zetten, en we gaan natuurlijk voor het in 1x slagen. Spannende tijd dus!

Daarnaast ben ik de afgelopen weken erg druk geweest met solliciteren, en heb ik bij 1 vacature een antwoord terug gehad. Ik ben niet afgewezen, maar of ik aangenomen ben krijg ik binnen 2weken te horen. Spannend dus! Ik hoop echt onwijs veel dat ik een klein beetje geluk heb en dat ik weer werk krijg, want thuis zitten in natuurlijk niet leuk. Ik kan mijn tijd gelukkig wel goed invullen met mijn blog, maar leuke dingen doen zat er niet echt meer in. Wil je iets meer weten over mijn zoektocht naar werk, lees dan dit artikel.

Allemaal spannende dingen gaan er gebeuren de komende tijd. Ik kijk uit naar sommige momenten maar toch ook wel met wat zenuwen. Ik wil het graag allemaal goed doen, en leg een te hoge lat soms voor mezelf. Ik moet meer genieten, want dan gaat het goed, heb ik gemerkt de afgelopen jaren.

Hoe het met mij gaat? Niet zoals ik zou willen. Ik heb de afgelopen weken erg last gehad van verkoudheid die niet door wilde zetten. Daarbij komt dat als ik verkouden wordt ik gelijk 2 golfballen van amandelen in mijn keel heb zitten. Eten en drinken is dan alles behalve prettig. Ook heb ik een aantal keren met onwijs veel pijn in mijn buik op bed gelegen, en ben ik onwijs snel moe als ik iets heb gedaan. Bijvoorbeeld een aantal dagen geleden. Ik had mijn kledingkast grondig opgeruimd en best wat kleding weggedaan die ik toch niet meer ging dragen. Daarna heb ik ook nog als een malle de rest van mijn kamer schoongemaakt. Blijkbaar was dit iets teveel van het goede en heb ik de hele avond met hoofdpijn op bed gelegen. De hoofdpijn was zo erg dat ik er beroerd van werd. Waarvan mijn lichaam zo uitgeput raakt weet ik niet, maar het is alles behalve leuk. Maar wat vanzelf gekomen is, gaat vanzelf weer over.

Hoe het met mijn blog gaat vertel ik elke maand in een blog update, dus al je daar benieuwd naar bent, neem dan zeker nog even een kijkje in dat artikel.

Ik heb weer genoeg gepraat voor deze keer. Ik hoop bij de volgende time for tea leuk nieuws te kunnen brengen. Duimen jullie mee??

16 thoughts on “Time for tea | Een dipje en opgelucht”

  1. Aah wat lief, ik hoop het zo! Nog 4 weekjes en dan hoop ik te mogen zeggen dat ik mijn pasje gehaald heb πŸ™‚

 1. Vol vertrouwen achter het stuur kruipen, dan heb je dat pasje al voor de helft in je zak πŸ˜‰
  Ik vind je blogs heerlijk, dus stop alsjeblieft niet !! πŸ˜€
  Het wordt tijd voor lente.. zon, energie en dan merk je vanzelf dat iets lekkers door je lichaam heen stroomt.. πŸ˜‰ Heads up!

  1. Ja dat is wel echt zo hoor, als ik er zin in heb dan gaat het ook veel beter dan als ik met tegenzin achter het stuur stap. Gister ging rijles super goed. Hij had weer een nieuwe auto (lesauto nr 3 les ik nu alweer in) en dat ging ook in 1x goed. Hij was erg positief en zei dat er geen reden moet zijn voor mij om te zakken. Hij heeft er echt vertrouwen in. Dat is echt fijn om te horen πŸ™‚ Haha ja laat ze lente/zomer maar komen! Dat doet een mens goed.

 2. Ik hoop dat het allemaal goed komt. Nu maar duimen voor je dat je die baan krijgt πŸ™‚

 3. Nou, ik hoop dat het snel weer beter met je gaat. Ben benieuwd naar je verhaal over het bloggen.

 4. De laatste tijd heb ik meegekregen dat je, je niet al te lekker voelt. Er zijn zeker wat misverstanden ontstaan tussen ons, waardoor ik je niet meer sprak. Niet dat dit de reden is, maar ik vind het jammer dat ik je een tijd niet gesproken hebt. Hopelijk komt dat wel weer, want ik vind je tof! En als het plezier in bloggen ooit weer verdwijnt, voor een tijd. Stop niet, maar neem een break van een maand of één, twee. Het lijkt misschien dat alles even op instorten staat, omdat je alles even negatief inziet. Toch weet ik zeker dat het niet zo is, want elke keer zie ik toch weer prachtige posts verschijnen. De laatste week was ik non-actief en dat is ook de reden dat ik nergens op heb gereageerd, zo ook niet op jouw blog. Maar vanaf nu ben ik weer volop beschikbaar en zal zeker weer dagelijks je blog bezoeken! De lat te hoog leggen ben ik het met je eens. Soms kun je beter niks verwachten, want dan wordt je nooit teleurgesteld. Ik ben zo benieuwd of je aangenomen wordt of niet, ik hoop het zo! En je rijles, ik wens je veel succes met afrijden! Oh ja, ik ben trots op je, op alles wat je hebt bereikt met je blog en ja, ik heb je gemist de afgelopen weken! Ik vroeg me al wat langer af hoe het met je ging, maar leuk dat je hier een artikel over hebt geschreven en anders had ik het je het nog wel gevraagd!

 5. Ik ga je blog in de gaten houden, fijn dat je zo eerlijk en open schrijft! Daar houd ik altijd wel van. Ben benieuwd naar je volgende posts!

 6. Vervelend dat je je niet zo lekker voelde de laatste tijd, van die verkoudheid die niet wil doorzetten heb ik momenteel ook last. Erg irritant! Wat goed dat je gaat afrijden in april, ik duim voor je πŸ™‚ Ik duim trouwens ook voor die sollicitatie, ik ben benieuwd! Xoxo

  1. Wat lief! Ja die verkoudheid is echt heel erg vervelend. Dankjewel voor het duimen voor de sollicitatie en het afrijden πŸ™‚ Ik krijg voor 19 maart te horen of ik ben aangenomen of niet. Spannend πŸ™‚ xx

 7. jeetje vervelend meid dat je niet zo lekker voelt… hopelijk knap je gauw op en hΓ© ik ga duimen voor je meis!! xx

  1. Dankjewel lieve Joor! Hopelijk kan ik volgende maand alleen maar goed nieuws delen πŸ™‚ xx

Comments are closed.