Time for tea | De vakantie zit er alweer op!

Wat vliegt de tijd, letterlijk! Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. De vakantie zit er alweer op! Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Sindsdien is er onwijs veel gebeurt, waar ik jullie al deels over bij gepraat heb maar tijd om nog even alles door te nemen in deze time for tea! En wat hoop ik hoe de volgende 4 weken eruit zien?

Hoe waren de afgelopen weken?

De afgelopen weken merkte ik steeds meer verschil lichamelijk. Het herstel van de operatie duurde in mijn beleving zo extreem lang. Er kwam in mijn ogen geen einde aan tot de JJ katheter eruit gehaald werd. Daarna ging mijn herstel ineens extreem snel! Lichamelijk voelde ik me steeds beter, kreeg steeds meer energie en we gingen zelfs weer elke dag een rondje wandelen. Doordat ik me lichamelijk beter begon te voelen ging het geestelijk ook steeds beter. Ik werd positiever, had inspiratie en motivatie! Die motivatie en inspiratie resulteerde in een top Juli qua omzet van de webshop. Ineens kreeg ik zin om ervoor te gaan, nog meer energie te steken in de webshop en deze uit te breiden naar een winstgevend bedrijf waar ik volledig van kan leven.

En toen gingen we op vakantie!

De vakantie zit er alweer op!

Ik heb genoten, de vakantie in Drenthe heeft mij echt veel goeds gedaan! Maar helaas zit de vakantie er alweer op. Het was ondanks de regenbuien af en toe een heerlijke ontspannen vakantie. Ik ben samen met mijn moeder gaan kamperen in Drenthe, net buiten het plaatsje Schoonloo. We zijn een dagje naar Kampterrein Westerbork geweest, hebben die dag een kleine 10km gelopen. De dag erna zijn we naar het grootste hunebed van Nederland geweest, Hunebed D27 in Borger. Verder hebben we vooral doorgebracht op de camping. Genoten van mijn heerlijke tunneltent die ik in 2020 kocht bij Obelink.

Het was heerlijk, maar helaas zit de vakantie erop en worden de werkzaamheden weer opgepakt. Inmiddels ben ik alweer een weekje volledig aan de slag voor mijn eigen bedrijf. Mijn energie stoppen in het verder opbouwen van de webshop maar ook de blog.

Wat staat er allemaal gepland?


Er staat echt officieel nog niets gepland maar ik heb wel plannen voor de komende weken! Want ik wil sowieso naar de musical The Sound of Musical met mama. Daarnaast wil ik me ook nog meer verdiepen in verschillende verdienmodellen voor de webshop. Merk dat de Profit first methode een hele prettige methode is, maar toch wil ik zoveel mogelijk informatie lezen over allerlei mogelijkheden.
Verder wil ik de komende tijd proberen om elke dag te wandelen, even de werkdag afsluiten en mijn conditie verder opbouwen.
En verder? Verder laat ik het op mij afkomen, we zien wel wat elke dag ons brengt.

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Time for tea | De vakantie zit er alweer op!

Comments are closed.