Time for tea | De hele zomer doorwerken

time for tea

We zijn alweer een paar weekjes verder en ik blijf het zeggen, wat ga de tijd snel! De vorige time for tea plaatste ik op een zaterdag, iets wat jij en ik niet gewend waren. Ik vertelde je over de wijzigingen in de planning, dat ik heel veel moest werken en dat ik de volgende vakantie ging plannen. Maar zoals je gewend bent, er is weer een heleboel veranderd dus tijd om je weer helemaal bij te praten.
Pak er een lekker kop thee/koffie/warme chocolademelk bij en ga er even goed voor zitten! Let’s talk about it…

Tja waar moet ik beginnen, of beter gezegd, waar ga ik beginnen? De wijzigingen in de planning heb je de afgelopen 2 weken al redelijk kunnen zien. Aan de statistieken te zien bevallen die ook goed want die gingen behoorlijk omhoog! Een goed begin dus van mijn nieuwe project (bloggen over travel). Maar er is natuurlijk nog meer, want ik moet de hele zomer doorwerken!

De hele zomer doorwerken!

Yep, in de vorige time for tea dacht ik nog leuk te zijn en te zeggen dat het om 6 tot 8 weken ging, maar het gaat om 9 weken die bizar druk zijn waarvan er 4 tussen zitten die echt belachelijk zijn. Iets waar ik echt heel erg tegenop zie maar wel doorheen moet. Vandaag (15 juli) gaat mijn eerste week in waarin ik om 6uur moet beginnen met werken en dat gaat dus nog 9 weken door. Ik weet dat er heel veel mensen zijn die dit elke dag doen, maar mijn lichaam is hier niet echt voor gemaakt. Proberen kan altijd, gaat het niet dan moet ik gewoon een stapje terug doen.

Maar omdat ik 6 dagen in de week werk heb ik ook weinig tijd en energie om daarna nog iets te ondernemen. Hoe mijn blog planning gaat lopen weet ik nog even niet, maar er staat zeker niet voor die hele periode iets ingepland. Ik heb geprobeerd om vooruit te werken maar dit is mij niet voor die 9 weken gelukt. Maar gelukkig heb ik ook iets om naar uit te kijken!

Mijn verjaardag in het buitenland vieren?


Want na die drukke weken heb ik het een paar weken even rustig en vervolgens heb ik 2 weken vakantie! Dit jaar ga ik mijn verjaardag in het buitenland vieren waar ik heel veel zin in heb. Eind september ga ik namelijk 1,5 week naar Landal Camping Warsberg in Duitsland. Niet zo gek ver van huis maar in een wel prachtige omgeving en er echt even tussenuit zijn. Dicht bij het drielandenpunt Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Dat worden dus sowieso tripjes naar de buurlanden want het heerlijke eten in Frankrijk heb ik wel gemist moet ik zeggen. Daarbij kun je heel goedkoop tanken in Luxemburg dus kom maar op met de vakantie!!

Omdat ik mijn verjaardag nog nooit in het buitenland heb gevierd (en überhaupt de laatste jaren mijn verjaardag niet echt meer vier) wil ik het dit jaar wat specialer aanpakken. Ik weet alleen nog niet precies wat ik wil gaan doen. Het kan een dagje pretpark zijn maar ook een gezellig etentje met mijn ouders (want ik ga alleen met mijn ouders op vakantie). Dus heb jij een leuk idee wat ik met mijn verjaardag in het buitenland (Grens Frankrijk/Luxemburg/Duitsland) kan gaan doen? Laat het even weten in de reacties.
ijsjes thema juli 2019, bullet journal

Mijn blog?

Met mijn blog gaat het super goed! In juni had ik een groei van bijna 40% wat natuurlijk echt heel erg veel is. Mijn artikelen worden goed gevonden via zoekmachines en de oude artikelen beginnen eindelijk echt zichtbaar te worden online. Heel erg fijn want dan is de druk veel minder aanwezig om elke dag iets nieuws te plaatsen op mijn blog.

Daarbij denk ik dat mijn nieuwe onderwerp ‘Travel’ ook zeker heeft gezorgd voor een nieuwe lijn met bezoekers. Die ik hopelijk ook de komende tijd kan gaan vasthouden want ondanks dat ik niet veel meer naar de cijfertjes kijk, toch vind ik het leuk om te zien dat er zo’n grote groei te zien is!
Maar goed, zoals je hierboven al hebt kunnen lezen weet ik ook niet hoelang ik nog elke dag een nieuw artikel kan plaatsen. Natuurlijk ga ik dat wel proberen, maar niet ten koste van. Ook heb ik expres niet zo heel veel vooruit gewerkt de afgelopen weken omdat ik ook spontaan dingen met jullie wil delen (dat zijn eigenlijk de leukste en fijnste artikelen om te schrijven!). Ik ga kijken waar het schip strand, tot nu toe kunnen jullie nog even genieten van elke dag nieuwe artikelen om door te lezen, wie weet houd ik dat ook vol, maar dat zien jullie van zelf wel.

Wat zou jij nog meer willen weten over mijn blog, achter de schermen en eventueel andere dingen? Misschien kan ik daar dan later een ‘spontaan’ artikel over schrijven!

Hoe ging jou maand? En wat zijn je plannen voor de komende tijd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Time for tea | De hele zomer doorwerken

 1. Wauw….
  Respect dat jij zo ziek bent en zoveel uren gaat werken deze zomer….
  Wat een geweldig vooruitzicht……
  Dat jij naar het drielandenpunt op holiday gaat.
  Het is daar prachtig.

  Een fijne dag en werkse…….

Comments are closed.