Time for tea | Dagje weg en cursussen!

time for tea

Wat vliegt de tijd! Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Wat heb ik allemaal gedaan de afgelopen 4 weken en wat zijn de plannen voor de komende weken?

Hoe waren de afgelopen weken?

In deel van die 4 weken was ik flink ziek. Het was hoogstwaarschijnlijk Corrie en ik ben ook preventief in quarantaine geweest. Van de totaal 15 dagen dat ik ziek was, lag ik er echt 8 dagen doodziek van op bed. Ik hoestte de longen uit m’n lijf, had totaal geen eetlust en voelde me echt slecht. Gelukkig kon mama de bestellingen inpakken die binnenkwamen, dus dat lag gelukkig niet stil.
Toen ik eindelijk weer beter was kwam de brief van het ziekenhuis voor een nieuwe controle. Dus ik moest een datum gaan prikken voor het bloedprikken en ontlasting inleveren. Dat werd 1 juli (tja, 3 dagen geleden!). In mijn leven met crohn praat ik je helemaal bij wat betreft mijn chronische ziekte.
Op woensdag 22 juni ging ik met mama een dagje naar Wildlands (Emmen). Voor Moederdag had ik namelijk een dagje Dierentuin gegeven en zij wilde graag naar Wildlands. Dus zo gezegd, zo gedaan, al is het weken later! We hebben die dag onwijs genoten en hebben gelijk afgesproken dat we samen in augustus op vakantie gaan.

Ik volgde een aantal cursussen!


Ook volgde ik de afgelopen weken een aantal cursussen voor mijn bedrijf. Extra informatie kan nooit kwaad en ik heb eerlijk gezegd best wel veel geleerd tijdens deze cursussen. Dus zie je binnenkort misschien wel een advertentie van Natural Blooming voorbij komen, dan weet je dat mijn cursussen een succes waren!

Wat zijn de plannen voor de komende weken?

Hoe graag ik ook plannen wil maken, heb ik toch mijn agenda een beetje leeg gelaten tot in ieder geval 12 juli. Omdat ik deze keer echt totaal niet weet wat de uitslagen gaan doen en ik niet al te veel voor verrassingen wil komen, heb ik niets gepland staan. Als het een slechte uitslag gaat zijn, waarbij ik toch weer medicijnen nodig heb dan zullen de komende weken er heel anders uit gaan zien dan wanneer ik nog door mag zonder medicijnen! Wel heb ik eerder dit jaar al gepland dat ik eind augustus nog even vrij heb. Dan wil ik sowieso nog op vakantie met de tent. Zodra ik de 12e de uitslag weet, ga ik meteen de vakantie boeken (of niet).
Tot die tijd ga ik in ieder geval nog lekker aan het werk. Er komt veel nieuwe voorraad binnen, er staan nog samenwerkingen voor de blog gepland. Maar ik moet ook nog hard aan de bak voor de blog want ik heb geen ingeplande artikelen meer staan, dus ik moet weer vooruit gaan werken! Zeker omdat ik niet weet wat er de 12e gaat gebeuren.

Duimen jullie mee dat het een goede uitslag gaat zijn?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Time for tea | Dagje weg en cursussen!

Comments are closed.