Time for tea | Bizar eind van 2020!

time for tea

Dat was het dan, 2020! Nog maar 4 dagen en we zitten in het nieuwe jaar. Maar pffh wat een raar jaar is dit zeg. Bizar eind van 2020, want de afgelopen week is er echt onwijs veel veranderd! Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen 4 weken? Er is sinds de laatste time for tea weer onwijs veel gebeurd. Het lijkt niet op te houden met slecht nieuws dit jaar. Maar gelukkig heb ik naast slecht nieuws ook goed nieuws te vertellen!

Bizar eind – werk!

Begin van december (en dat is dus ook echt nog niet zo lang geleden!) kreeg ik te horen dat 1 van de panden waar ik schoon maakte mij niet meer wilde hebben omdat ik dit jaar 2x ziek was geweest (ik heb 3x in het ziekenhuis gelegen). Er viel dus 3 uur per week werk weg. En toen kwam vorige week dinsdag het nieuws dat ook het 2e pand ging stoppen. Dit keer niet omdat ik ziek was geweest maar omdat zij met een ander schoonmaakbedrijf verder gaan. Dus de 2,75uur die ik nog had per week ging ook weg vallen, per 1 januari al! Op de dag dat ik dat te horen kreeg had ik ook een kennismakingsgesprek bij een ander bedrijf voor werk op 2 dagen voor 10uur per week. Het was een fijn gesprek en als ik wilde kon ik daar al gelijk beginnen. In overleg heb ik besloten om dan 4 januari, na alle feestdagen, te gaan beginnen. In de avond kreeg ik dus het slechte nieuws van mijn ‘huidige’ werk dat ook dat werk ging weg vallen en ik dus voor 2 uur per maand nog maar werk had in dat bedrijf. Ik besloot daarom om ontslag te nemen per 1 januari want voor 2uur per maand werken is niet eens de moeite. Dus zo kwam er een bizar eind van 2020!
Waar een deur sluit, opent een raam!
seleniet theelichthouder

Mijn eigen bedrijf !


December was en is echt een onwijs goede maand voor mijn bedrijf. De bestellingen voor de edelstenen kwamen echt met meerderen tegelijk. Onwijs dankbaar ben ik daarvoor. Ik haalde deze maand ook meerdere persoonlijke doelen. Dat vierde ik met taart, want als je iets bereikt waarvan je eerst niet had gedacht dat het kon, dan moet je dat echt vieren! So i did, en heel eerlijk blijf ik mezelf echt verbazen hierin. Bedrijfsmatig haalde ik meerdere doelen, waardoor mijn zelfvertrouwen echt een boost kreeg. Dat ik dit soort binnen kon bereiken had ik nooit kunnen dromen, dit geeft mij ook een boost om verder te gaan en hier ook echt 100% voor te gaan. Door dit, hoef ik niet langer fulltime voor een baas te werken. Ik ben mijn eigen baas, waar ik echt een salaris uit kan halen en prima kan combineren met bijvoorbeeld 10uur per week bij een baas. Dit geeft mij de rust en lichamelijk ook de ruimte om niet steeds over mijn grenzen heen te gaan. Ik had hier alleen maar van kunnen dromen.

Hoe ziet de komende tijd eruit?

Dat weet natuurlijk niemand, maar nu de kerstdagen achter de rug zijn en alleen oud & nieuw nog maar in het vooruitschiet ligt kan ik wel een klein beetje voorspellen wat er gaat gebeuren. Ik heb zolang als ik mij al herinner al een hekel aan oud & nieuw. Dus ik vind het helemaal niet erg dat het dit jaar anders is dan andere jaren. Dan hoop ik volgende week (4 januari) te starten bij mijn nieuwe baan. Daarnaast weet ik dat ik 18 januari een telefonische afspraak heb met de uroloog vanwege de dubbel J katheter en verder is de agenda leeg. We gaan het zien!

Ik wil de komende tijd nog beter een planning gaan maken voor de blog en de webshop. De afgelopen dagen ben ik extreem druk met de webshop en dan schiet het schrijven voor de blog er bij in. De voorsprong die ik daardoor had, verdwijnt dan een beetje en moet ik weer inhalen. Dus door een goede planning te maken wanneer ik ga schrijven en wanneer ik voor de webshop bezig ben, wil ik hier een beetje een structuur in maken. Daarnaast kan ik sowieso een planning maken wat betreft de dinsdag, woensdag en donderdag omdat ik dan vrij zal zijn in januari (althans, vrij van de werkgever).

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Time for tea | Bizar eind van 2020!

  1. Wat balen dat je in zo’n korte tijd werk bent kwijt geraakt. Wel weer fijn dat je iets hebt gevonden. Ik heb niet veel plannen. Er kan ook niet zoveel natuurlijk. Momenteel geniet ik even van een week vakantie. Daarna zien we weer verder!

Comments are closed.