Time for tea | Bijna op de helft van de drukke weken

time for tea

In mijn vorige time for tea vertelde ik je over dat ik de hele vakantie moest doorwerken, dat ik mijn verjaardag ga vieren in het buitenland en hoe het er voor stond met mijn blog. Maar zoals je gewend bent, er is weer een heleboel veranderd dus tijd om je weer helemaal bij te praten.
Pak er een lekker kop thee/koffie/warme chocolademelk bij en ga er even goed voor zitten! Let’s talk about it…

Het is alweer Augustus, gelukkig gaat de tijd lekker snel, want dat betekend dat ik bijna op de helft van de drukke weken ben. Het kan mij tot eind september niet snel genoeg gaan eerlijk gezegd. Deze week is ook nog eens de aller drukste waarin ik eigenlijk niet weet hoe ik het moet gaan redden. Naast het werk wil ik ook nog bezig zijn voor mijn blog, maar dat zal er denk ik deze week niet in zitten.

Drukke weken!

Week 33, deze week van 12 augustus tot 16 augustus (ja, gelukkig niet meer op zaterdag!) ben ik druk, heel erg druk! Na deze week wordt het langzaam aan steeds iets minder. Ik ben al aan het aftellen tot alles weer ‘rustig’ is en ik weer kan genieten van iets meer vrije tijd en het bloggen. Het is even doorbijten en ik denk alleen maar aan de dagen van mijn salaris want dat is de reden dat ik het vol wil houden. Het is ook nog maar 5 weken dus dat is nog te overzien, toch?
zomers jurkje

Lichamelijk gaat het op en neer en kan het ineens in de middag omslaan. Ik ben erg moe maar dat komt ook omdat ik veel meer werk dan dat mijn lichaam gewend is. Niet zo gek natuurlijk. Ik probeer genoeg te drinken, groenten en fruit te eten en op tijd naar bed te gaan om mijn rust te pakken. Verder ben ik ook bijna volledig glutenvrij gaan eten (af en toe kan ik het niet weerstaan) wat ik lichamelijk ook echt gigantisch merk. Ik ben minder opgeblazen, minder buikpijn en ik kan echt genieten van het glutenvrije brood, pannenkoeken. Ik probeer zo min mogelijk ‘kant en klare glutenvrije producten’ te nemen omdat deze vol zitten met suikers, zout en vet. In plaats daarvan eet ik alleen het brood of broodjes van Bakker Leo en bak ik mijn eigen glutenvrije pannenkoeken van boekweitmeel. Ook eet ik eigenlijk nog amper aardappels die altijd erg zwaar op mijn maag vielen. Door echt op mijn eten te letten en hoe mijn lichaam daarop reageert, probeer ik een voedingspatroon te ontwikkelen die voor mij en mijn darmen werkt.

De vakantie?


Ja ja, na de drukke weken is het dan eindelijk zover. De vakantie! Ik heb 2 weken vakantie en daarvan ga ik 8 nachten ontspannen in de omgeving van Trier. Zo onwijs veel zin in, deels ook omdat ik mijn verjaardag dit jaar vier tijdens de vakantie en ook nog eens in het buitenland. Zelf dacht ik om die dag iets aparts te doen, zoals ik al schreef in mijn vorige time for tea. Wat het precies gaat worden besluit ik tijdens de vakantie, dus dat laat ik op mij afkomen.
perfecte dierentuin outfit

Maar ik ben natuurlijk wel volop aan het kijken welke leuke dingen ik kan doen tijdens de vakantie. Als we droge dagen hebben (en geen uren lang regen!) dan kunnen we een heleboel doen waarvan we de meeste tijd waarschijnlijk in Frankrijk zullen zitten. Daarnaast wordt ook deze vakantie weer gebruikt om de volgende vakantie te plannen of in ieder geval te bedenken waar we naar toe zouden willen. Iets met, van vakantie naar vakantie plannen. Wie had ooit kunnen zeggen dat we 2 keer in 1 jaar op vakantie zouden gaan. Nog maar zo kort geleden ging het helemaal niet zo goed en dat het nu zo goed gaat met ons had ik nooit durven dromen. Als we deze vibe blijven doorzetten komen er nog veel meer mooie reizen aan en wie weet wat de toekomst nog meer komt brengen!

Anyway, de vakantie naar camping Landal Warsberg in Saarburg wordt door mij lekker vol gepland met leuke tripjes naar Luxemburg, Frankrijk maar ook in Duitsland zijn er een heleboel plekken waar ik naar toe wil. Trier met zijn bijzondere bezienswaardigheden, lekker eten kopen in Frankrijk, goedkoop tanken in Luxemburg, een baumwipfelpfad bewandelen, ik kijk er echt heel erg naar uit!

Mijn blog?

Dan natuurlijk nog even mijn blog, want ik kan het nog steeds niet geloven! Juli was zo’n ongelofelijk goede maand voor mijn blog want, maar liefst 27.789 bezoekers vonden mijn blog. Een gigantische groei wat betreft de maand ervoor. De stap om te schrijven over Travel en fashion is een hele goede geweest, dit blijf ik dan ook zeker elke week doen! Je hoeft niet bang te zijn dat het mijn blog volledig gaat overnemen, het blijft gewoon 1 artikel per onderwerp per week.
bullet journal augustus 2019

Hier nog even mijn wekelijkse planning (mocht je mijn blog nog niet zo lang volgen):
Maandag: Persoonlijk artikel of lifestyle
Dinsdag: Review
Woensdag: Tips & Tricks
Donderdag: Bullet journal of Travel
Vrijdag: Lifestyle of fashion
Zaterdag: Review
Zondag: Lifestyle

Voor de komende weken staat er standaard op donderdag een travel artikel op de planning en voor de vrijdag is dat een fashion artikel. Wie weet kunnen we ook deze bezoekers aantallen in augustus doorzetten.

Hoe ging jou maand? En wat zijn je plannen voor de komende tijd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Time for tea | Bijna op de helft van de drukke weken

Comments are closed.