Time for tea | Belangrijke en grote stap + mijn gezondheid?

time for tea

Alweer de laatste dag van de maand januari. De eerste maand van 2021 zit er alweer op! Wat is er allemaal gebeurd in deze afgelopen weken? Ik maakte een hele belangrijke en grote stap wat mijn wereld best wel veranderd. Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen 4 weken? De laatste time for tea die ik schreef is van de periode van kerst en oud & nieuw. Sindsdien is er weer zoveel gebeurt, waar ik jullie al deels over bij gepraat heb maar tijd om nog even alles door te nemen in deze time for tea! En wat hoop ik hoe de volgende 4 weken eruit zien?

Een hele belangrijke en grote stap!

De vorige keer liet ik weten dat ik ontslag had genomen bij mijn ene baan waar ik ruim 2,5 jaar heb gewerkt. Al heel snel vond ik een nieuwe baan waar ik 4 januari mijn eerste werkdag had. Helaas viel dat heel erg tegen in de zin dat ik onwijs gestresst raakte van het feit dat er zo weinig afstand was tussen personeel en met de huidige situatie maakte dat mij bang. Ik ben natuurlijk heel vatbaar voor alles en ik was zo onwijs gestresst en angstig tijdens het werk (wat betreft het kunnen oplopen van griep of noem het maar op!) dat het beter was om daar niet verder te gaan werken. Ik maakte die maandag ‘af’ en besloot om daarna te stoppen en als de hele situatie waar we nu in zitten weer normaal zou zijn, ik dan terug kom. Dat was gelukkig geen enkel probleem.
agaat theelichthouder

Maar omdat ik dus weer zonder werk zat besloot ik een grote belangrijke stap te nemen. Namelijk door mij volledig te focussen op mijn webshop en blog. Fulltime ondernemer zijn! En dat heeft deze eerste maand eigenlijk onwijs goed uitgepakt. Ik was echt een beetje verbaasd van mezelf na het zien van mijn inkomsten deze maand. Na een prachtige december maand had ik gedacht dat januari een dipje zou zijn en de verkopen zouden terugvallen. Echter is januari nóg beter dan de december maand en wordt mijn webshop onwijs goed gevonden. Om je een idee te geven, in december had ik zo’n 70 bestellingen en in januari (op het moment dat ik dit schrijf is het 24 januari) heb ik al 110 bestellingen gehad. Dus een onwijs goede groei wat er natuurlijk wel voor zorgt dat ik hier van een goed inkomen van kan maken. Dus de komende maanden (ik ga het zeker een half jaar proberen) ga ik mij alleen focussen op mijn blog en webshop. Geen ander werk ernaast en echt fulltime met mijn passie bezig zijn.

Hoe gaat het qua gezondheid?


Ook had ik in januari weer een telefonische afspraak met de uroloog. Omdat ik natuurlijk nog de dubbel J katheter erin heb zitten. De uroloog wilde hem er eigenlijk wel eerder uithalen dan hij in december van plan was. In december zei hij nog dat hij er maximaal 6 maanden in kon zitten (vanaf het plaatsen) maar hij wilde hem er nu toch wel tussen de 3 en 4 maanden uithalen. Dat betekend dat ik 23 februari, wanneer hij er precies 4 maanden in zit, een afspraak heb in het ziekenhuis om hem te verwijderen. Dat kan via een dagbehandeling en hiervoor hoef ik nu weer geopereerd te worden. Wat aan de ene kant erg fijn is, maar het idee dat hij er uitgehaald wordt waar ik nog volledig bij ben vind ik eigenlijk behoorlijk eng. Er wordt alleen wat verdovingsgel gebruikt en voor de rest kan ik waarschijnlijk alles voelen. Het schijnt zo’n 5 tot 10 minuten te duren wat op zich nog kort is, maar als je pijn hebt is 5 minuten natuurlijk wel behoorlijk lang. Omdat ik er wel heel erg tegenop zit wil ik voor die tijd toch even langs de huisarts voor misschien iets kalmerend (ik moet namelijk ook zelfstandig naar het ziekenhuis met de auto rijden). Gelukkig duurt dat nog even.

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Time for tea | Belangrijke en grote stap + mijn gezondheid?

  1. Jammer dat de nieuwe baan tegenviel.
    Fijn dat het heel goed gaat met je webshop.
    Heel veel sterkte met je gezondheid….

    Een fijne dag…..

Comments are closed.