Time for tea | Bedrijfsupdate en andere plannen

time for tea

Wat vliegt de tijd, letterlijk! Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Sindsdien is er onwijs veel gebeurt, waar ik jullie al deels over bij gepraat heb maar tijd om nog even alles door te nemen in deze time for tea! En wat hoop ik hoe de volgende 4 weken eruit zien?

Hoe waren de afgelopen weken?

Het is dit keer een hele maand (4 weken) update waarin ik weer aan het werk ben voor mijn eigen bedrijf. In de vorige time for tea had ik een weekje vakantie, maar dit lijkt echt al heel veel langer geleden! En in deze 4 weken heb ik dan ook weer heel veel gedaan voor mijn bedrijf. Zo heb ik mijn assortiment uitgebreid en dat werd gelukkig goed ontvangen. Al mijn uitbreidingen en inspanningen werken gelukkig wel zijn vruchten af want ik denk dat ik op een zeer kort termijn van de KOR af ben (kleine ondernemersregeling). Dat is voor mij echt een enorme stap en ik had een jaar geleden echt niet kunnen dromen dat ik dit zou kunnen bereiken. Dat bewijst maar weer dat echt niets onmogelijk is! Hopelijk kan ik daar dit jaar nog iets over delen, wie weet!

Naast dat ik veel voor mijn eigen bedrijf bezig ben heb ik ook elke dag een ommetje gelopen. We zijn al een level omhooggegaan en nu is het weer spannend of we in hetzelfde level blijven of dat het toch lukt om weer een level omhoog te gaan. Ik merk echt dat ik weer veel meer energie heb en dat ik me ook echt goed voel. Heel fijn!

Plannen voor de komende weken?

Natuurlijk heb ik ook een aantal plannen voor de komende weken. Misschien heel saai voor jullie om steeds te lezen over de webshop, maar dat is wel wat mij bezig houd. En ook waar ik voornamelijk plannen voor heb gemaakt, want ik wil de komende tijd op inkoop gaan en dan voorbereidingen treffen voor de feestdagen. Dat heb ik al wat over geschreven in de vrijdag artikelen (houd dus voor meer informatie over de webshop, zeker de artikelen die op vrijdag online komen in de gaten). Ik heb al een aantal ‘boodschappen’ lijstjes klaarliggen want ik doe mijn inkopen niet bij 1 groothandel. Van deze inkoop dagen maak ik ook gelijk een dagje weg. Zo gaan we heel vroeg in de ochtend weg zodat we in de middag alsnog alle bestellingen kunnen inpakken en verzenden.

Wat staat er nog meer allemaal gepland?
Yes eindelijk hebben we de musical The sound of Musical kunnen plannen. Het duurt helaas nog wel een hele lange tijd dat we erheen gaan want we hebben kaartjes voor januari. Scheveningen was helaas al uitverkocht en dus gingen we op zoek naar plekken hier in de buurt. Dat werd Enschede en daar komen ze pas in januari. Nu al enorm veel zin in en iets om naar uit te kijken!

Ook wil ik binnenkort een plan gaan maken wat betreft de kamer aangezien ik nu slaap tussen de webshop spullen. Misschien wordt deze kamer wel helemaal voor de webshop en plaats ik mijn bed in een andere kamer. Maar daar ben ik nog niet helemaal over uit. Wordt vervolgt dus!

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Time for tea | Bedrijfsupdate en andere plannen

  1. Wat goed van jou voor het bedrijf 😉
    Gefeliciteerd
    Goed gepland dat jij van de inkoopdagen ook uitjes maakt.
    Fijn dat je alvast items gaat inkopen voor de feestdagen….

    Een hele fijne dag….

Comments are closed.