Time for tea | Back to work, volgende vakantie plannen?

time for tea

In mijn vorige time for tea vertelde ik dat ik bijna op vakantie zou gaan, hoe ik daar naar uit keek en inmiddels 4 weken later ben ik terug van vakantie en ben ik alweer toe aan vakantie! Let’s talk about it, pak een lekker kop thee/koffie/ warme chocolademelk en ga er even goed voor zitten. Want ik heb weer een heleboel te vertellen! Leuk nieuws en minder leuk nieuws!

In mijn vorige time for tea heb je kunnen lezen dat ik best wel toe was aan vakantie. Ik liep letterlijk op mijn tenen en kon wel even de nodige afstand gebruiken. De vakantie naar Normandië kwam precies op het goede moment, maar eindigde helaas een stuk minder leuk dan gehoopt. Om nog maar te zwijgen over alle rompslomp die het daarna mee brengt!

Back to work!

De vakantie was heerlijk, de zee nam mijn stress en zorgen mee. Ik was letterlijk uitgerust en kon er weer met volle moed tegenaan. Helaas verliep de terugreis naar Nederland echt rampzalig, daar de koppeling van de auto het opgaf op de snelweg en wij niet meer verder konden rijden. Midden in Belgie stranden we op een parkeerplaats met een auto die dus motorisch wel wilde maar de koppeling niet meer. Maar goed, eenmaal thuis moest ik weer aan het werk (wie verzint het om de dag nadat je terug bent gelijk weer aan het werk te gaan?). Maarja vanwege de hoge stress die avond vanwege de auto en het terug komen naar Nederland brak dat wat opgebouwd was op vakantie, volledig af en zit ik weer net zo op mijn tenen als voor de vakantie.
outfit my jewellery spijker jurkje

Volgende vakantie plannen?


Eén fijn vooruit zicht is dat we hebben gezegd dat we dit jaar in het voor en na seizoen op vakantie gaan. De datum staat inmiddels al vast maar we weten alleen nog niet waar we naar toe zouden willen. Omdat het na seizoen natuurlijk nog even duurt hebben we daar nu alle tijd voor. Dat maakt misschien deze hele situatie nog enigszins positief, omdat we dan iets hebben om naar uit te kijken. Snap je?

We hebben meerdere opties op dit moment. We kunnen naar West Denemarken, de Belgische Ardennen, Normandië (dezelfde omgeving als waar we de afgelopen vakantie zaten), Noord Duitsland (tegen de Poolse grens aan) of Zuid Duitsland. In het na jaar willen we nog enigszins dicht bij huis blijven (want je weet natuurlijk ook niet wat het weer gaat doen), zodat we in het voorseizoen volgend jaar ergens naar Italië of Kroatië kunnen. Dus wie weet kan ik snel met jullie delen waar we dit na jaar naar toe gaan. Waar ik wel echt heel erg naar uit kijk is om mijn verjaardag in een ander land te vieren, want mijn verjaardag valt midden in onze vakantie straks!
juno beach

En hoe gaat het nu verder met je blog?

Met mijn blog gaat het echt heel goed. Ik had na december even een dipje in de statistieken maar inmiddels zijn die ook weer klimmende. Daarbij heb ik de afgelopen weken ook een heleboel toffe opdrachten gehad die perfect aansluiten bij mijn blog. Om dan gelijk maar met de deur in huis te vallen, ik heb de nodige onderwerpen weggestreept en mij wat meer naar een lifestyle niche geplaatst. Uiteraard blijf ik 2 a 3 keer per week (afhankelijk van de hoeveelheid producten die ik in huis heb) een review plaatsen, dit kan echt over van alles gaan; beauty producten (behalve make-up), abonnementen, algemene producten etc. Verder wil ik mij aan dit schema gaan houden voor meer continuïteit op mijn website:

Maandag – Persoonlijk artikel of lifestyle item
Dinsdag – Review
Woensdag – Tips & tricks
Donderdag –Review of bullet journal item
Vrijdag – Lifestyle of fashion item
Zaterdag – Review
Zondag – Lifestyle
bullet journal juni 2019

Extra leuke nieuwtjes over mijn blog

Ook wel leuk om te vertellen is dat ik mijn blog een cadeautje heb gegeven. Ik liep al een tijdje tegen mijn laptop aan, niet dat hij niet goed is, maar mijn privé items staan daar ook op en dat scheiden is best lastig soms. Omdat mijn privé dingen en mijn blog dingen te scheiden heb ik voor mijn blog een All-in One PC gekocht. De 23,8 inch Medion met toetsenbord, muis en webcam, alles in de kleur zilver met zwart. Het ziet er super strak uit en werkt zoveel fijner! Nu kan ik alles beter scheiden en ook prima in WordPress werken. Mijn laptop houd ik als back-up voor de vakanties zodat ik dan alsnog even kan schrijven of ik niets anders te doen heb. De all-in one pc neem je niet even mee en zal dus echt als standaard functioneren in mijn kamer. Even serieus (nu type ik met een grote glimlach op mijn gezicht) deze computer ziet er zoveel professioneel uit, alsof ik nu echt een eigen kantoortje heb in mijn kamer. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Ik heb al een aantal foto’s gedeeld in mijn Instagram story, maar die kun je daar nog wel vaker voorbij zien komen!

Hoe ging jou maand? Heb je nog leuke dingen gedaan, of heb je leuke dingen op de planning staan?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Time for tea | Back to work, volgende vakantie plannen?

 1. Wat fijn dat je een nieuwe pc hebt kunnen kopen! Ben ik stiekem zelf ook erg aan toe maar ja dat kost wat he! 😉 En leuk om nog een vakantie in het vooruitzicht te hebben waar je je op kunt verheugen en plannen voor kunt maken. Ook goed om te horen dat je blog zo lekker loopt!

  1. Dankjewel <3 Ja helemaal bij elkaar gespaard van de verdiende centen van mijn blog. Ben echt heel erg trots op mezelf hoor, best prijzig inderdaad. Maar wel een mooie investering die ik zo kan doen.
   Van mijn ‘eigen’ geld had ik het waarschijnlijk ook niet zo snel gedaan, maar de afgelopen maanden heb ik regelmatig een betaalde opdracht dus vond ik dat ik dat geld daarvan ook goed moest gaan besteden.
   Naast mezelf ‘loon’ geven heb ik deze aankoop ervan gedaan.

   Jaa echt blij dat ik nog een vakantie in het vooruitzicht heb, weten nog niet waar heen maar dat plannen we in de loop van de weken, afhankelijk van de auto natuurlijk.
   Wel fijn om iets te hebben om naar uit te kijken, dat doet je de mindere dingen weer even vergeten. Achja, zo is het leven zeg maar.

  1. Balen echt heel erg ja, maar gelukkig zijn we verder gezond en heel thuis gekomen.
   Nu wachten tot de auto weer terug is en we een andere auto kunnen kopen. Komt wel weer goed.

Comments are closed.