Time for tea | Alweer 4 weken na de operatie!!

time for tea

Wat vliegt de tijd, letterlijk! Het is alweer 4 weken na de operatie. Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Iets meer dan 4 weken geleden vond de operatie plaats. Sindsdien is er onwijs veel gebeurt, waar ik jullie al deels over bij gepraat heb maar tijd om nog even alles door te nemen in deze time for tea! En wat hoop ik hoe de volgende 4 weken eruit zien?

Alweer 4 weken na de operatie!!

Het is voor mijn gevoel nog veel korter geleden, misschien ook omdat nog niet alle hechtpleister eraf zijn. Van de wondjes die ze hebben gemaakt voor de kijkoperatie (waarmee ze begonnen), zijn nu alle pleisters eraf en die vallen echt heel erg mee. Van de 3 zijn er 2 hele kleine van misschien een halve centimeter en 1tje van een cm. Die van mijn navel is wel een grote, die hebben ze gemaakt voor de open buik operatie en loopt van net boven mijn navel tot zo’n 8 a 9 cm onder de navel. Daar zitten ook nog de hechtpleister vast. Maar ik verwacht dat het deze week of volgende week ook wel echt los komt.

Maarja los van de wondjes, hoe gaat het nu? Ik ga niet klagen want het was een zware operatie maar ik had eigenlijk wel gehoopt dat ik me onderhand wat beter ging voelen. Dat is helaas nog niet het geval, ik ben nog onwijs moe, zie steeds zwart voor mijn ogen. En zo zijn er nog veel meer dingen waarvan ik hoop dat het snel over gaat.
Afgelopen week had ik een nieuwe renogram (scan van de nieren). Momenteel heb ik nog een dubbel J katheter (een slangetje tussen de nier en blaas) die ze tijdens de operatie hebben geplaatst. Daar krijg ik deze week de uitslag van en hoop ik dat de dubbel J er weer uit mag en ik nu gewoon klaar ben bij de uroloog. We gaan het zien!
zwart wit jurkje van only

Wat staat er allemaal gepland?

Er staat echt officieel nog niets gepland maar ik heb wel plannen voor de komende weken! Want ik wil sowieso naar de musical The Sound of Musical met mama, maar ik wil ook nog een weekje weg met de tent. Voor dat weekje weg ben ik inmiddels al druk op zoek naar campings waar we mogelijk naar toe kunnen en zouden willen. Zelf houd ik er dus van om een aantal campings uit te zoeken en dan daartussen te kiezen. Eventueel ook goed als back-up mocht een camping geen plaats meer hebben!

Daarnaast hoop ik ook dat in de komende weken de dubbel J eruit gehaald word want ik heb er echt veel last van dit keer.
Verder hoop ik gewoon dat ik goed herstel en straks weer aan mijn conditie kan werken. Kijk namelijk echt uit naar het moment dat ik weer een heerlijke wandeling kan maken zonder daarna doodmoe te zijn. Maar ik kijk ook echt uit dat ik weer zoals voorheen kan werken aan de blog, vooruit kan werken, vol met inspiratie zit, nieuwe ideeën uitwerken en mijn bedrijf niet alleen te laten groeien door de webshop maar ook zeker door de blog!

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Time for tea | Alweer 4 weken na de operatie!!

Comments are closed.