Time for tea | Afsluiting eerste kwartaal

time for tea

Wat vliegt de tijd! Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Hoe gingen de afgelopen weken, hoe gaat het nu en wat zijn de plannen voor de komende tijd? Laten we bijkletsen! Pak er een lekkere kop koffie, thee of warme chocolademelk bij en lees gezellig mee.

Hoe gingen de afgelopen weken? Het is alweer 4 weken geleden dat ik de vorige time for tea schreef. Wat heb ik allemaal gedaan de afgelopen 4 weken en wat zijn de plannen voor de komende weken?

Hoe waren de afgelopen weken?

De afgelopen weken is het nog nooit zo druk geweest met de webshop en dan voornamelijk de zakelijke webshop. Ik verstuurde niet alleen pakketjes naar Nederland en België, maar ook naar Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Italië en Griekenland. Onwijs gaaf dat ik niet alleen meer in Duitsland, Frankrijk, Nederland en België gevonden wordt! De afgelopen weken was natuurlijk ook weer het afsluiten van het eerste kwartaal van 2022 en ik was enorm verrast door de extreme groei. Dat beloofd hopelijk ook veel goeds voor de komende maanden. Die groei zette mij ook gelijk weer aan het denken, want ik groei inmiddels behoorlijk de ruimte uit. Ik slaap nu ook niet meer op zolder, maar een verdieping daaronder. Zo heb ik namelijk de hele ruimte voor de webshop en die begint nu al wat te klein te worden. Hiervoor wil ik de komende periode wat oplossingen gaan bedenken, maar daar later meer over. Naast dit alles kreeg ik ook weer de hoop op het kopen van een huis. Nu wil ik daar wel voorzichtig mee zijn, want er zijn eerder behoorlijke haat reacties gehad hier op de blog dat zoiets volgens bepaalde mensen nooit mogelijk gaat zijn. Maar bij mijn zoektocht op Funda zag ik behoorlijk veel mogelijkheden! Ik heb een doel, daarvoor dit ik dit allemaal en ik weet zeker dat het mij gaat lukken als ik nu blijf doorzetten!

Plannen voor de komende weken?

Om maar gelijk verder te gaan met wat ik van plan ben met de ruimte is om de ruimte iets logischer in te delen. Ik heb nu een stuk waar allemaal opvulmateriaal ligt en dat neemt best veel ruimte in. Omdat ik inmiddels niet meer 1 of 2 stuks inkoop maar vaak tussen de 2 en 20 kilo, heb ik natuurlijk genoeg opbergruimte nodig om dit allemaal te kunnen uitpakken en neerleggen.
Als we dan even verder gaan kijken dan alleen de webshop heb ik zeker nog meer plannen de komende weken. Die zullen vooral in het teken staan om vooruit te werken met de blog. Omdat ik momenteel nog maar 4 dagen in de week een nieuw artikel plaats heb ik mezelf voorgenomen om in ieder geval elke dag een nieuw artikel te schrijven. Zo loop je in 1 week dus al in en die voorsprong wil ik gaan doorzetten. Omdat mijn dagen voornamelijk gevuld zijn met werken aan mijn bedrijf heb ik verder nog geen andere plannen voor de komende weken. Het zullen ook de komende weken/maanden nog zeer saaie time for tea artikelen zijn, want mijn leven staat momenteel volledig gericht op het opbouwen van mijn bedrijf.

Heb jij nog plannen voor de komende weken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.