Time for tea | Aanloop naar kerst, werken en leuke uitjes!

christmas mason jar DIY

In mijn vorige time for tea vertelde ik over mijn nieuwe baan (Dat is daar ging beginnen) en deelde ik leuke nieuwtjes over mijn blog. Hoe ging het de afgelopen maand en wat voor leuke uitjes staan er allemaal nog op de planning? Ga er weer goed voor zitten met een lekkere kop thee (of koffie) en lees even mee.

December is een drukke maand maar wel een maand waarin een heleboel leuke dingen te gebeuren staat. Afgelopen weekend bijvoorbeeld, vrijdagavond had ik een kerstdiner waarbij ik ook een kerstpakket kreeg. Zaterdagochtend had ik een kerstbrunch en in de middag sprak ik af met mijn oude schoolvriendinnen. Maar ik deed nog veel meer en er staat ook nog veel meer op de planning!

Hoe gaat het met de 2 banen?

Kerstoutfit, opposuits, festive girl, fancy fireworks,

Eigenlijk gaat het heel erg goed. Ik werk gemiddeld 2 dagen bij mijn nieuwe baan en de maandag en vrijdag werk ik standaard bij mijn andere baan. Van die 4 dagen per week kan ik prima rondkomen al is er nog niet veel vastigheid. Omdat de uren bij beide banen nogal schommelen is mijn salaris steeds anders. Wat wel fijn is, is dat ik naast het betalen van mijn vaste lasten nu geld over houd om te sparen en om bijvoorbeeld nieuwe kleding te kopen. Ook erg fijn! Maar het is helaas nog wel te weinig en te onstabiel om een eigen huisje te krijgen. Wie weet in 2019! Het werk bevat mij prima en ik wordt elke week weer gemotiveerd als mijn salaris gestort wordt (ik krijg wekelijk uitbetaald). Wel hoop ik na de feestdagen in ieder geval iets meer uren en meer vastigheid te krijgen zodat ik misschien binnenkort op mezelf kan wonen.

Leuke uitjes november/december

zelf kerst ballen maken

De afgelopen weken heb ik al een aantal leuke dingen gedaan maar ik ga ook nog meer leuke dingen doen de komende weken. Zo ben ik wezen shoppen met mijn moeder in Enschede, ben ik met mijn moeder naar de kerstshow bij Oosterik geweest en met mijn ouders naar de kerstshow van Intratuin geweest. Maar zo ga ik bijvoorbeeld 20 december met mijn moeder naar de Zwaluwhoeve een dagje genieten en ontspannen. Ik had nog een cadeaukaart liggen van het werk die ik afgelopen zomer had gekregen en wilde hem niet laten verlopen, dus zodoende gaan we net voor de feestdagen nog even ontspannen en genieten! Verder heb ik een aantal bijeenkomsten gehad namelijk een kerstdiner en een kerstlunch afgelopen weekend. En heb ik afgelopen weekend sinds heel veel jaar weer mijn oude schoolvriendinnen gezien van de middelbare school. Was echt heel erg gezellig en leuk om elkaar weer te zien na zoveel jaar.

Aanloop  naar kerst!

Nog maar een weekje en dan is het kerst. De tijd vliegt en voor je het weet zitten we alweer in 2019. Voor mij staan er nog een aantal werkdagen te wachten voordat ik even 2 dagen vrij ben (want ik ben met kerst wel gewoon vrij!). Verder heb ik alle kerstcadeautjes al een tijdje geleden onder de kerstboom gelegd en zal ik nog 1 kerstcadeautje bijvoegen tot dit geheel. Maar over dit cadeautje ben ik het nog niet helemaal met mezelf eens (lang verhaal, gaan we nu niet doen, haha). Ook ben ik druk met het opruimen van spullen die ik niet gebruik of meer wil gebruiken. En loopt natuurlijk het minimaliseren project met beauty producten. Dit wil ik binnenkort ook doortrekken naar mijn uitzet (want die heb ik al een aantal jaren compleet in dozen liggen!).

Heb jij nog leuke plannen voor de komende tijd? Los van de feestdagen gezien?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Time for tea | Aanloop naar kerst, werken en leuke uitjes!

Comments are closed.