Time for tea | Aangemeld voor meerdere markten!

natural blooming markt

Het is weer tijd voor een nieuwe Time for tea! In de vorige update (die overigens al ruim een maand geleden is) schreef ik over de leuke plannen die ik had met de webshop. De eerste fair is geweest en ik heb mij zelfs aangemeld voor meerdere markten! Pak een kop koffie, thee of een heerlijke warme chocolademelk en lees gezellig mee.
De vorige time for tea las je al over de koningsdag fair in Rijssen. Wat een groot succes was dat! Dat deed mij dan ook besluiten om mijn webshop gelijk in te schrijven voor meerdere markten. Op het moment van schrijven heb ik er 4 gepland staan, maar ben ik nog aan het kijken voor meer opties!

Aangemeld voor meerdere markten!

Van te voren had ik al gezegd, als dit een succes wordt dan ga ik mij aanmelden voor de mineralenbeurs in Rijswijk. Nu heb ik mij daar nog niet voor aangemeld, want het is pas in oktober. Wel heb ik mij voor de maanden juni, juli en augustus een aantal markten en fairs gepland staan. De uitgelezen kans om mijn webshop assortiment onder een heel ander publiek te laten kennismaken. Super veel zin in deze nieuwe markten en fairs en ik hoop dat deze dagen ook super mooi weer hebben. Dan ga ik wellicht binnenkort toch de mineralenbeurs maar eens plannen!
chakra set natural blooming

Wat er verder nog op de planning staat?


Vakantie hebben, even een weekje niets, ofnouja ik ga op fossielen jacht en hoop op nog een aantal bezienswaardigheden mee te pikken. Verder vooral even niet werken (op dat fossielen zoeken na dan haha), lijkt me echt even fijn. Hopelijk kom ik vol met energie en nieuwe inspiratie terug. Verder moet ik direct na mijn vakantie naar de kaakchirurg om 2 verstandkiezen te laten trekken, daar zie ik nu al mega tegenop. En staat er in de weken daarna alweer een fair op de planning, dus hopelijk niet al te veel last van die verstandskiezen!

Heb jij nog iets leuks op de planning staan de komende tijd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.