Time for tea | September hier kom ik!

time for tea

Ik ben inmiddels alweer ruim 4 weekjes terug van vakantie maar ik kan nog altijd mijn draai niet vinden. Van echt 2 weken niets doen aan je blog naar weer volop aan de bak willen/moeten ging mij niet heel erg goed af. Hoe verliepen de afgelopen 4 weken, wat heb ik allemaal gedaan, wat staat er op de planning voor de komende tijd en hoe gaat het met mij? Time for tea, dus pak er een lekkere kop warme chocolademelk, koffie, thee of iets anders bij en ga even zitten voor deze overvolle time for tea!
Andere jaren had ik nooit zo’n moeite met een paar dagen niets doen voor mijn blog, de feeling kwam daarna al heel snel terug. Maar dit jaar, geen idee wat het is maar op de een of andere manier weet ik niet waar ik moet beginnen. Mijn te reviewen producten heb ik inmiddels in mijn vakantie koffer gedaan en uit het zicht gelegd. Even voor de duidelijkheid, deze koffer zit dus helemaal vol met producten die ik nog moet reviewen. De meeste ervan heb ik al getest en wachten alleen nog op een geschreven artikel en een aantal foto’s. Je zou toch denken dat ik die zo even kan schrijven? Althans dat dacht ik misschien wel van mezelf.

Bloggen toch even iets lastiger

eigen boek, eigen boek uitgeven
Werk ik normaal redelijk veel vooruit, ben ik na de vakantie blij dat het artikel van morgen al ingepland staat. Ik wil heel veel maar soms lukt het even niet en weet ik totaal niet waar ik moet beginnen. Ik wil graag meer lifestyle artikelen schrijven maar steeds als ik denk ‘Ja daar ga ik over schrijven’ zie ik een andere bloggen met hetzelfde onderwerp. Dan zakt de moed mij een beetje in mijn schoenen en heb ik geen zin meer. Ik weet het, ik moet het van me af zetten en schrijven waarover ik wil schrijven, maar dat is toch net even iets moeilijker nu. Misschien kwam het ook omdat ik maar 1 of soms 2 dagen in de week had qua tijd waarin ik alles moest doen. Werkte 5 van de 7 dagen wat voor mij veel zwaarder is dan voor een gezond iemand. Wat er allemaal mee speelde weet ik niet, ben alleen heel blij dat het vanaf deze week iets rustiger wordt en ik veel meer tijd heb om te gaan bloggen en mij daar ook heel erg op te focussen.
De verkoop van mijn boek en ebook ligt ook vanaf mijn vakantie van begin augustus stil en daar wil ik de komende tijd ook weer even leven in blazen. Met mijn boek en ebook wil ik graag andere bloggers helpen met alle kennis die ik de afgelopen 5 jaar heb opgedaan. Ook de verkoop van de gehaakte mandjes loopt nog niet echt en daarom wil ik graag hier iets leuks op bedenken. Ik krijg veel complimenten over de mandjes maar tot verkopen loopt het nog niet helaas. Wie weet  binnenkort! Qua samenwerkingen gaat het juist wel heel erg goed sinds mijn vakantie, zo heb ik een aantal hele leuke samenwerkingen gehad en staan er nog een aantal open die hopelijk deze maand online gaat komen. Wat dat betreft genoeg positief nieuws vanaf die kant wat ook wel een hoop motivatie geeft om door te gaan. Mijn statistieken zijn ook heel erg gegroeid de afgelopen 3 maanden en nu ik meer tijd heb deze maand hoop ik daar nog meer groei in te brengen.

Werk en de planning voor de komende tijd

Stationary collectie Diana Leeflang
Afgelopen maand was echt zwaar. Ik werkte erg veel, 2 dagen bij mijn ene werk en 3 dagen bij mijn andere werk wat ik lichamelijk echt voelde. De vermoeidheid werd zo erg dat ik amper wakker kon blijven overdag. Daarom besloot ik om bij mijn ene werk nog maximaal 2 dagen te werken wat samen 4 dagen werk zou zijn. Dit hield ik iets beter vol, maar goh wat ben ik blij dat ik de komende 2 weken maar even 3 dagen per week werk. Even bijkomen! De komende weken probeer ik zoveel mogelijk tijd te steken in mijn blog maar staan er ook een aantal leuke dingen op de planning. Zo ga ik (als alles goed gaat) volgende week naar de Efteling met mijn moeder en mijn vriendin Rowenia. Ik heb dan nog 2 kaartjes over maar heb echt geen idee wie er nog meer mee kan/wil. Luxeproblemen 🙂
Verder wil ik deze maand ook nog een keer gaan urbexen en met mijn metaaldetector op pad. Daarvoor heb ik al een aantal toffe locaties, nu alleen nog een datum prikken en iemand vinden die het leuk vind om mee te gaan.
En dan hebben we natuurlijk 29 september waarop ik jarig ben. Het is volgens mij een zaterdag en het lijkt mij leuk om eens iets anders te doen. Een dagje weg of erg lekker eten, iets in die richting!

Hoe gaat het met jou?


Qua gezondheid heb ik eigenlijk geen idee omdat ik niet meer naar het ziekenhuis ga voor controles. In ben nu bijna 3 maandjes bezig met paardenmelk (begonnen op 16 juni) en sindsdien voel ik mij eigenlijk steeds beter. Dat betekend ook dat ik bijna 3 maandjes van de chemo af ben en ik vanaf nu echt verschil moet gaan merken. Mijn darmen doen het nog steeds daar ik gewoon naar de wc kan dus of daar echt iets mis is geen idee! Ik heb nog geen tijd gehad om een afspraak te maken bij de huisarts om bloed te prikken en te kijken of er in het bloed dingen te zien zij maar dat ga ik deze maand wel doen, beloofd! De vermoeidheid is gelukkig al een stuk minder en uitslapen lukt niet eens, haha. Ik ben nu een weekje bezig met de A-Z tabletten omdat we de herfst weer in gaan en ik dan altijd heel erg vatbaar ben voor verkoudheid en griep. Ook wil ik op zoek naar andere Crohn patiënten die net als mij van de reguliere medicatie zijn afgestapt en volledig homeopathisch/natuurlijk verder zijn gegaan. Ik heb besloten dat ik mijn lichaam niet verder wil vergiftigen met die chemische troep en mijn lichaam het zelf wil laten oplossen. Daarbij ben ik ook aan het kijken hoe ik E-nummers en andere rommel in het eten kan mijden. Niet altijd even makkelijk als je nog thuis woont!
Verder voel ik mij dus goed en wil ik dat dat de graadmeter is voor mijn Crohn. Ik weet dat veel mensen het er mee oneens zullen zijn, maar het is mijn lichaam en mijn keuze. Als je zo ziek bent geweest als mij dan kun je je misschien voorstellen waarom ik ook helemaal klaar ben met artsen die patiënten niet serieus nemen en alleen maar aan hunzelf denken. Geen 1 patiënt is hetzelfde en dus ook geen 1 ziekte, daar moet eens arts naar kijken en niet naar wat bij andere patiënten werkt en wat jij als arts graag wilt doen. Maar genoeg negativiteit want anders wordt ik boos tijdens het schrijven en daar heb ik niet echt zin in, haha.

Hoe ging jou afgelopen maand? Heb je plannen voor september of laat je alles gewoon op je afkomen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Time for tea | September hier kom ik!

 1. Mooie doelen voor de maand september!
  Ik begin de maand met weer een dagje ziekenhuis vandaag en volgende week gaan we bijna 3 weken op vakantie, daar zijn mijn vriend en ik dan ook echt aan toe!
  Ik twijfel nog of ik voor mijn blog vooruit ga werken of dat mijn blog ook vakantie heeft…

  1. Dankjewel! Oeeh spannend, of ga je voor infuus? Heerlijk even op adem komen die 3 weken! Geniet ervan meid even bijtanken.
   Qua vooruitwerken snap ik je punt, doe waar jij je goed bij voelt.

   1. Ik ga voor een infuus, de tweede keer nu met het allerlaatste medicijn wat ik kan uitproberen.

Comments are closed.