Time for tea | 4

Vandaag een kort persoonlijk artikel. Het laatste persoonlijke artikel is alweer een tijdje geleden, en omdat er best wel veel gebeurt is in de tussen tijd schrijf ik vandaag een korte update. Hoe gaat het met mij, en wat is er allemaal gebeurt en veranderd. In alweer mijn 4e persoonlijke artikel lees je er alles over. Hier is Time for tea 4!
time for tea
Allereerst maar even hoe het met mij gaat. Het gaat redelijk. De laatste tijd ben ik wat sneller moe, en heb ik minder energie. Niet heel gek in de winter, maar vervelend is het zeker. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een drukke tijd achter de rug. De kerstdagen zijn voorbij en ook oud&nieuw ligt alweer achter ons. Dagen waarin ik toch niet echt goed in mijn vel zit. Je mist dingen, en met deze dagen is dat altijd wat erger dan normaal. Anderen om je heen kunnen er natuurlijk niets aan doen, maar je kunt je gevoel helaas niet uitschakelen. Helaas heb ik dat knopje nog steeds niet gevonden.

Genoeg over mijn depressieve gedachten. Tijd voor leuk nieuws! Achter de schermen van mijn blog gaat het heel erg goed. De eerste samenwerkingen van dit jaar zijn weer in volle gang. Binnenkort komen er dus hele leuke artikelen voorbij. Hier heb ik heel erg veel zin in, en bij het idee alleen al, krijg ik meer energie. Daarnaast heb ik ook een winactie gewonnen en is gister avond mijn pakketje binnen gekomen. Vandaag ga ik dus filmen en foto’s maken, en mijn nieuwe ideeen uitwerken voor mijn blog, maar ook mijn YouTube kanaal. Ja, jullie lezen het goed. Ik ga zeker niet stoppen met mijn kanaal, en zeker niet voor 1 zielig persoon. Eigenlijk hoop ik dat ze het leest, want mij krijg je niet klein. Zoek zelf maar een andere hobby, of ga iemand anders maar na doen. Ik blijf doen wat ik al sinds 2011 doe, en wat jij doet moet je zelf weten. Maar mij pak je er niet meer mee.

Daarnaast vertelde ik een tijdje geleden ook dat ik druk bezig ben met mijn rijbewijs. De theorie heb ik al in the pocket (dat last je in terugblik op 2015), en ik ben druk bezig met mijn rijlessen. Ik heb 20 lessen gehad, en aankomende dinsdag mag ik mijn 21 les gaan volgen. We zijn niet heel ver meer weg van mijn rijbewijs, we gaan alle examen routes rijden. Daarnaast hoef ik alleen nog de bijzondere verrichtingen en dan alle puntjes op de i zetten. Soms denk ik ‘nou nu zou ik best alleen willen rijden’, maar de les erna dan ben ik blij dat er nog een instructeur naast me zit. Maar ik heb ook nog even tot de 32 lessen! En dan natuurlijk heel erg duimen dat ik niet in de Rohofstraat hoef af te rijden. Jeetje, wat een gevaarlijke straat is dat!

Voor nu houd ik het bij deze update. Wat een korte update, is een korte update. Waarschijnlijk zal ik pas volgende maand weer een persoonlijk artikel online plaatsen, maar mocht er in de tussentijd iets veranderen dan zal ik eerder een update schrijven.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

11 thoughts on “Time for tea | 4

  1. Wat vervelend dat je, je zo voelt!!
    Ik hoop dat het snel weer wat beter gaat!

    Leuk de eerste samenwerkingen, hier is de eerste samenwerking ook weer een feit blijft toch leuk dat dergelijk dingen voortkomen uit bloggen.

    1. Ja klopt, blijft altijd spannend als je al redelijk wat samenwerkingen gehad hebt, of ze in het nieuwe jaar ook weer willen samenwerken. Maar de eerste 4 zijn alweer een feit.

      1. Doe je goed! Hier staat er nu één op stapel voor nu, nog wel wat samenwerkingen ontvangen via mail, maar ben selectief. Kies alleen wat echt past bij mij, mijn gezin en blog.

Comments are closed.