Personal

Time for tea | 3

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een ‘time for tea’ artikel schreef. Vandaag weer een nieuwe persoonlijke update. Want hoe waren de afgelopen 3 weken?
time for tea


Allereerst ben ik nog steeds bezig met rijlessen en heb ik als dit online komt al 11lessen gehad. De theorie is best pittig en met de oefen examens zijn het steeds andere dingen die fout gaan. Misschien ben ik ook niet geconcentreerd genoeg als ik er mee oefen. In ieder geval wil ik zeer binnenkort de theorie aanvragen en maken. En hopelijk slaag ik in 1x. De praktijk gaat goed, zodra het wat drukker wordt raak ik gestresst en noemt de instructeur mij stresskip. Wat ook zeker klopt, want met weinig verkeer is er niets aan de hand en gaat alles heel vloeiend. Ik denk dat het ook te maken heeft met een stukje vertrouwen. Ik moet vertrouwen op mezelf dat het wel goed gaat, en dat fouten maken niet erg is. Want ik ben er natuurlijk mee bezig om het te leren!

Genoeg over de rijlessen. Werk zoeken is zo moeilijk in deze tijd van het jaar en aan deze kant van het land. Ik wil zo graag werken maar helaas is er niets waar ik tot nu toe op kan solliciteren. Maar ik geef niet op, ik ga lekker verder met zoeken! Er moet toch een keer iets op mijn pad komen!

En dan nog het puntje ‘winter’. Het wordt koud en Carolien wordt gelijk weer ziek en ook is de energie ver te zoeken. Ik ben zo moe zodra het kouder wordt, echt niet leuk dat ik mijn lichaam niet zelf onder controle heb. Ik probeer veel groente te eten en verder gewoon gezond te eten. Maar veel maakt het niet uit.

Dan echt het laatste wat ik wil delen met jullie is dat ik al de hele maand mee doe met de challenge ‘lichter leven’. Het geeft nu wel meer positiviteit en ik probeer nog beter naar mijn lichaam te luisteren en op tijd mijn rust te pakken *lees dit doe ik nog altijd veel te laat. Misschien dat ik hier nog een artikel over ga schrijven! Laat maar weten of jullie dit leuk vinden om te lezen.
Digitale handtekening Carolien de Graaf

7 thoughts on “Time for tea | 3”

    1. Dankje! Maandag gaan we naar een drukke plaatst waar ook afgereden wordt! Echt fijn dat hij zo tevreden is. De vorige les (maandag) ging ook erg goed!

Comments are closed.