Tijdelijk andere planning op de blog!

webshop natural blooming

Er gaat de komende tijd even iets veranderen op de blog. En dat is vooral nodig om alle ballen hoog te kunnen houden. Dit wordt dan ook een artikel waarin ik het één en ander uitleg. Een tijdelijk andere planning op de blog!

Het gaat niet echt lekker de laatste tijd, dat had je al mee kunnen krijgen als je mij volgt op de blog of op social media. Daarom wordt dit ook niet een heel lang artikel, maar gewoon eentje waarin ik jullie even kort bij praat en laat weten hoe de komende weken eruit komen te zien.

Planning – minder dagen

Het lukt mij lichamelijk nog niet om elke week 7 artikelen te schrijven en klaar te maken voor de blog. Daarom heb ik besloten om in ieder geval de donderdag en de vrijdagen voorlopig geen artikelen online te plaatsen. Dit zijn de onderwerpen fashion en travel. Door in ieder geval deze 2 dagen te laten vervallen (tijdelijk!) kan ik mezelf iets meer ruimte geven voor de dagen dat ik niet goed te pas ben, want dat zijn er tegenwoordig behoorlijk veel!

De planning zal er dan tijdelijk zo uit gaan zien:
– Maandag = Persoonlijk of lifestyle
– Dinsdag = Review
– Woensdag = Moestuin of lifestyle
– Zaterdag = Review
– Zondag = Lifestyle, DIY of food.

Hierdoor hoop ik iets meer adem pauze te krijgen en ook echt tijd te kunnen maken voor de slechte dagen. Wanneer de planning weer terug naar het oude gaat (dus elke dag iets online) dat kan ik voor nu nog niet zeggen. Eerst wil ik de tijd nemen om mij weer helemaal fijn en fit te voelen, ik heb desnoods maar 1 lichaam waar ik het mee moet doen!

Heb jij wel eens mindere dagen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Tijdelijk andere planning op de blog!

Comments are closed.