Things that make me happy – September 2023

Al een geruime tijd schrijf ik deze blog serie, het helpt mij elke maand herinneren dat het leven positiever is dan je denkt! In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – September 2023

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (September 2023), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– Maakte een heleboel wandelingen, zowel alleen als met een vriend!
– Ik ging samen met een vriend naar Soldaat van Oranje de musical
– De avond eindigde met een zoen (oeps!)
– Er kwamen niet zakjes binnen voor de Mystery boxen en ze zijn zo gaaf!
– Ik kreeg een prachtige bos bloemen thuisgestuurd, mijn hart maakte een sprongetje.
– De eerste adventskalenders werden op 30 augustus door een zakelijke klant besteld
– Bizar goede gesprekken met veel mensen gehad de afgelopen tijd
– Afgelopen weken besloot ik om naar 5 blogs per week te gaan, dat lukte door een strakke planning!
– Het lukte zelfs om flink vooruit te werken voor de blog
– Maar waar ik het meest gelukkig van werd de afgelopen tijd is als ik weer een berichtje had van een heel speciaal persoon, iemand die mijn hart wel gestolen heeft (om even eerlijk te zijn!).

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.