Things that make me happy – September 2021

tv programma's

Begin van het jaar startte ik een nieuwe serie op de blog. Eentje die maandelijks online komt en waarin ik hoop een heleboel positieve dingen delen. In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – September 2021

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (September 2021), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– Het mooie weer dat we begin september nog even mochten hebben!
– De stellingkasten die ik kocht voor de webshop
– De super gezellige dagje inkoop met mama begin september
– De bijzondere mogelijkheden die ik kreeg voor de webshop
– Dat ik gelukkig picoprep kreeg om te laxeren en niet die andere vieze laxeerdrankjes!
– Dat de coloscopie goed ging, ik niks merkte en dat er alleen op de naad wat aften/zweertjes te zien waren, de rest van de darm was gelukkig ontstekingsvrij!
– De serie Downton Abby op Netflix!
– Het onwijs fijne boekhoudprogramma DIgiBTW! In nog geen half uur had ik de hele boekhouding klaar.

Ondanks dat ik niet het gehoopte nieuws kreeg bij de coloscopie, ik daar ook best wel van streek van was, probeer ik wel het positieve voorop te laten staan. De rest van de darm was schoon en zag er super uit, alleen het stukje bij de naad had meerdere kleine aften. En de arts vond het niet perse iets wat gelijk behandeld moest worden, maar hij wilde eerst de patholoog afwachten en dan misschien beginnen met nieuwe medicijnen. Iets negatiefs ombuigen naar iets positiefs is iets wat steeds beter gaat.

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Things that make me happy – September 2021

  1. Ja, er zijn zoveel mooie dingen om happy van te worden……
    Leuk artikel 😉

    Een hele fijne dag

Comments are closed.