Things that make me happy – Oktober 2022

Begin 2021 startte ik een nieuwe serie op de blog. Eentje die maandelijks online komt en waarin ik hoop een heleboel positieve dingen delen. In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Oktober 2022

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Oktober 2022), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– De mooie bestellingen die binnen kwamen
– Dat de adventskalenders onwijs goed lopen en ik nu totaal 160 kalenders heb gemaakt (worden er misschien wel meer als de verkopen blijven komen!)
– Dat de adventskalenders inmiddels ook door zakelijke klanten in oa Duitsland verkocht worden!
– Dat het de afgelopen dagen nog even onwijs mooi weer was met het zonnetje dat prachtig scheen.
– Nieuwe manier heb gevonden om de trommelstenen in de kast te laten liggen en het er daardoor veel mooier uitziet en ik ook nog eens meer ruimte overhoudt!
– Nieuwe mensen leren kennen en daar leuke gesprekken mee heb gehad
– De cadeautjes die ik kreeg van de groothandel (ik kreeg namelijk op mijn verjaardag 29sep een pakket van de groothandel binnen en daarin zaten allemaal cadeautjes voor mezelf)
– Dat mijn youtube kanaal weer lekker aan het groeien is terwijl ik nog maar 3 nieuwe filmpjes heb geüpload!

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.