Things that make me happy – oktober 2021

vest ballon

Begin van het jaar startte ik een nieuwe serie op de blog. Eentje die maandelijks online komt en waarin ik hoop een heleboel positieve dingen delen. In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Oktober 2021

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Oktober 2021), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!
vest ballon

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– De grote bestellingen die ik deze maand kreeg, zo onwijs gaaf!
– De mooie kleding items die ik uitprobeerde en aan de webshop toevoegde!
– De mooie dagen qua weer aan het begin van de maand
– Dat de eigen gemaakte hangers binnen een week uitverkocht waren (en ik maakte er meer dan 100!)
– Dat ik een fijn gesprek had met de MDL verpleegkundige en nog een paar weken geen medicijnen hoef te nemen tot het gesprek met de MDL arts!
– Dat ik een aantal dagen had waarbij ik heel flink vooruit kon werken voor de blog!
– Dat ik de drempel van de KOR haalde waardoor ik geen kleine ondernemer meer ben
– De mooie items die ik inkocht voor de webshop, we maakte er gelijk een dagje weg van!
– De nieuwe weegschaal voor de webshop, wat onwijs veel tijd scheelt

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Things that make me happy – oktober 2021

Comments are closed.