Things that make me happy – november 2021

Begin van het jaar startte ik een nieuwe serie op de blog. Eentje die maandelijks online komt en waarin ik hoop een heleboel positieve dingen delen. In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – November 2021

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (November 2021), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– Dat de adventskalender zo vaak verkocht is en ik deze voor jullie mocht inpakken!
– De groothandel die een hele leuke kortingsactie had waardoor ik hele leuke dingen heb. kunnen inkopen voor de webshop op LiefsCarolien.
– Dat ik een weekendje weg kon!
– De onwijs lekkere Gingerbread latte van de Starbucks.
– Dat ik de mogelijkheid heb om mijn bedrijf te laten groeien.
– Alle mooie bestellingen die ik elke keer weer mag inpakken
– Dat ik mama blij kon maken met mooie kleding, ook omdat ze me altijd heel erg helpt met mijn bedrijf! Fijn dat ik op die manier iets terug kan doen.

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.