Things that make me happy – Mei 2023

makkelijke vakantie outfit

Al een geruime tijd schrijf ik deze blog serie, het helpt mij elke maand herinneren dat het leven positiever is dan je denkt! In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Mei 2023

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Mei 2023), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– Dat mijn eerste Fair met koningsdag een mega succes was!
– Ik op nieuwe fairs en markten mag staan de komende maanden
– Dat de komkommer plant al grote komkommers heeft die bijna gegeten kunnen worden
– Dat ik (op het moment dat deze blog online komt waarschijnlijk) op het strand in Frankrijk fossielen aan het zoeken ben
– De leuke nieuwe klanten die ik heb leren kennen en gesproken op de koningsdag fair (altijd leuk om het gezicht achter de bestellingen te zien!)
– De leuke reacties op de nieuwe producten voor Natural Blooming!
– Mijn leverancier uit Spanje een badge met ontzettend gave amethist en agaat op standaard had liggen die ik over kon nemen
– Dat ik de afgelopen weken weer een aantal nieuwe plaatsen op de plaatsnamen kaart mocht inkleuren! (binnenkort komt er dan ook weer een update!)

Waar werd jij blij van de afgelopen tijd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.