Things that make me happy – Mei 2022

Begin 2021 startte ik een nieuwe serie op de blog. Eentje die maandelijks online komt en waarin ik hoop een heleboel positieve dingen delen. In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Mei 2022

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Mei 2022), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– Het starten van een eigen sieraden collectie
– Dat de eigen sieraden collectie onwijs hard liep en ik na een paar dagen alweer nieuwe bij moest maken
– Dat het lukte om vooruit te werken
– Dat ik binnenkort een paar dagen vrij heb
– Dat de moestuin onwijs goed groeit
– Dat ik na het bloedprikken en ontlasting inleveren genoten heb van een broodje rosbief (ik eet haast geen vlees meer maar had hier echt zin in)
– De mooie complimenten die ik heb gekregen van klanten
– De gezellige wandelingen met mama
– Maar ook de fijne gesprekken die ik met haar kan voeren
– Dat ik mij heel goed voel de laatste maanden
– Dat het zonnetje zo fijn scheen!

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Things that make me happy – Mei 2022

Comments are closed.