Things that make me happy – Mei 2021

laatste zomerse dagen

Begin van het jaar startte ik een nieuwe serie op de blog. Eentje die maandelijks online komt en waarin ik hoop een heleboel positieve dingen delen. In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Mei 2021

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Mei 2021), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– Voor de 2 onwijs lieve dames die ik heb leren kennen in het ziekenhuis
– Dat de fruitboompjes vol hangen met vruchtjes (en dat de druif al onwijs is gegroeid!)
– Dat ik naar huis mocht na 6 dagen ziekenhuis opname (al is het tijdelijk)
– Voor alle bezoekers die mijn blog bezoeken ondanks dat er geen nieuwe artikelen online kwamen
– Voor alle lieve berichtjes die ik heb gehad nadat ik het vervelende nieuws deelde
– Dat er kleine garnaaltjes aankomen in het aquarium want er is een vrouwtjes garnaal zwanger!
– Dat het afgelopen zondag onwijs mooi weer was (lekker warm!)
– Dat de moestuin steeds voller begint te worden
– De mooie perspakketjes die ik heb mogen ontvangen

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Things that make me happy – Mei 2021

  1. Fijn om te lezen dat je nog lichtpuntjes weet te vinden. Super naar dat je weer zo snel in het ziekenhuis lag. Ik ben blij dat de zon zich steeds meer laat zien. Hopelijk wordt het snel echt lente/zomer en met name stabieler weer.

Comments are closed.