Things that make me happy – maart 2023

Omoda paarse trui

Deze blog serie is alweer 2 jaar oud en helpt mij elke maand herinneren dat het leven positiever is dan je denkt! In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Maart 2023

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Maart 2023), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– Ik leerde een aantal hele lieve mensen kennen via Facebook
– De uitslagen van de ontstekingswaarden in de ontlasting die terugkwamen met 118 (Laatste getal sinds een jaar!)
– Een nieuwe halve stellingkast in elkaar gezet voor de voorraad
– Maakte weer elke week een aantal wandelingen na werktijd
– Een bloemetje gekocht die nu op mijn bureau staat te shinen!
– Het eind van het zakjes maken in zicht is (nog minder dan 1000stuks!)
– Het Ikea bord dat nu vol hangt met armbandjes en kettingen (zo’n leuk gezicht!)
– Dat het nu mogelijk is om een review achter te laten op Google (voor Natural Blooming!)
– Het nieuwe seizoen van de Verraders!

Waar werd jij blij van de afgelopen tijd?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.