Things that make me happy – Maart 2021

jurkje yaya women

Hoogtijd voor een nieuwe serie, een maandelijkse serie waar ik hopelijk een heleboel positieve dingen kan benoemen. In deze Things that make me happy serie ga ik elke maand opschrijven waar ik op dat moment blij van werd. Om mezelf te aan herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – maart 2021

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (maart 2021), blij van wordt/werd.

  1. Dat ik fulltime ondernemer kan zijn.
  2. Dat ik pas in september terug hoef te komen op de MDL poli.
  3. Dat de tulpenbollen open gaan en prachtige paarse bloemen geven.
  4. Dat de dubbel J katheter uitging en dit redelijk mee viel!
  5. Het lopen van een ommetje elke dag.
  6. Dat ik geen financiële zorgen heb.
  7. Het inpakken van een bestelling in mijn edelstenen webshop.
  8. Dat ik weer kan beginnen met de moestuin.
  9. Dat mijn medicijnen lijken te werken. (voor de ziekte van Crohn)
  10. Dat jij mijn blog leest!

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.