Things that make me happy | Juni 2021

jurkje yaya women

Begin van het jaar startte ik een nieuwe serie op de blog. Eentje die maandelijks online komt en waarin ik hoop een heleboel positieve dingen delen. In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Juni 2021

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Juni 2021), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– Dat de operatie goed is verlopen
– Dat ik de mogelijkheid en tijd heb om goed te herstellen
– De moestuin die steeds groter en voller wordt
– De mooie nieuwe producten die ik in de webshop heb gezet
– Alle lieve berichtjes die ik de afgelopen weken heb ontvangen
– De nieuwe mobiel die ik heb gekocht (wat een verschil met de andere mobiel die niets meer deed)
– Het mooie weer van de afgelopen weken
– Dat de poster van alle plaatsen in Nederland zo mooi is en al mooi roze wordt ingekleurd (alle plaatsen waar de bestellingen naar toe zijn gegaan worden roze ingekleurd).

Benieuwd waar ik vorige maand blij van werd? Lees dan het artikel van mei 2021 terug.

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.