Things that make me happy – Juli 2023

Al een geruime tijd schrijf ik deze blog serie, het helpt mij elke maand herinneren dat het leven positiever is dan je denkt! In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Juli 2023

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Juli 2023), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– Ik heb iemand leren kennen waar ik heel blij van werd en waar ik heel fijn mee kan praten!
– De eerste adventskalenders zijn ingepakt, lekker op tijd maar pffh wat neemt dat meer ruimte in dan gedacht!
– De moestuin die ontzettend hard groeit. Heerlijk komkommers, verse kruiden, de bietjes die bijna klaar zijn!
– Ik zou gewoon bijna de druiven vergeten. Zoveel trossen met schattige druiven, kan niet wachten om daarvan te gaan smullen.
– De webshop die ik aanvulde met spiritkwarts (echt prachtige foto’s geworden in het bos)
– De adventskalenders die ook op de foto zijn geweest in het bos. Daarvoor wel naar meerdere plekken geweest, maar de foto’s zijn echt prachtig geworden. Kan niet wachten om ze aan jullie te laten zien!
– De toffe bestellingen en de markten die ik kreeg/deed voor de webshop!
– En dat jij nu deze blog leest! BEDANKT!!

Waar werd jij blij van de afgelopen tijd?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.