Things that make me happy – Juli 2022

Begin 2021 startte ik een nieuwe serie op de blog. Eentje die maandelijks online komt en waarin ik hoop een heleboel positieve dingen delen. In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Juli 2022

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Juli 2022), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– De gezellige wandelingen met mama
– Dat ik bijna leeg verkocht was door de massa bestellingen die binnen kwamen
– Dat de nieuwe items zo goed bevielen voor de webshop
– De leuke samenwerkingen die ik had voor mijn blog
– Dat we meer ruimte hebben kunnen maken in de kamer voor de webshop
– Dat ik een nieuwe vakantie heb gepland
– De cursus die ik volgde bij Mrs Ecommerce en waarbij ik veel nieuwe dingen heb geleerd
– Dat we nu meer dan 500 unieke plaatsen hebben ingekleurd op de kaart (heb ondertussen naar meer dan 500 verschillende plaatsen in Nederland een pakketje verstuurd)
– Dat ik een zakelijke klant heb geholpen en waar ik een heel fijn gesprek mee had (heel fijn om iemand zo te kunnen helpen!)

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.