Things that make me happy – januari 2024

studentendrukwerk

Al een geruime tijd schrijf ik deze blog serie, het helpt mij elke maand herinneren dat het leven positiever is dan je denkt! In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Januari 2024

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Januari 2024), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– Fijne gesprekken met vrienden en vriendinnen (oprecht nog nooit zo veel gebeld de afgelopen weken!)
– Mijn vriend
– Dat het zonnetje ineens mijn kamer in scheen
– Het bosje gerbera’s wat ik voor mezelf kocht
– Dat ik de officiële bevestiging heb van de Internationale Mineralenbeurs in maart!
– Met mama naar Enschede geweest en genoten van een heerlijke starbucks (white chocolate met golden caramel is echt een aanrader!)
– Dat de zakelijke webshop zo goed als af is nu

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.