Things that make me happy – Augustus 2023

Al een geruime tijd schrijf ik deze blog serie, het helpt mij elke maand herinneren dat het leven positiever is dan je denkt! In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Augustus 2023

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Augustus 2023), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– Mijn webshop vierde zijn 3e verjaardag
– Ik had een heerlijke flow en schreef meerdere blogs per dag (heerlijk gevoel om weer vooruit te werken!)
– Ik ging naar de apenheul en dat was heel erg leuk 🙂
– Op 30 juli stond ik op de Oertijdmarkt tussen 134 andere kramen met edelstenen!
– De heerlijke komkommers uit eigen tuin
– Lieve berichtjes van verschillende mensen <3
– Ik keek de serie ‘The good doctor’ en daar werd ik echt blij van, heerlijke serie waar je even niet hoeft na te denken. I like!
– Kreeg een heel tof zakelijk aanbod
– Leerde nieuwe mensen kennen die ook de ziekte van crohn hebben
– Genoot van fijne wandelingen in het bos

Welke dingen maakte jou de afgelopen weken blij?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.