Things that make me happy – Augustus 2022

Begin 2021 startte ik een nieuwe serie op de blog. Eentje die maandelijks online komt en waarin ik hoop een heleboel positieve dingen delen. In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Augustus 2022

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Augustus 2022), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– Dat de vakantie bijna gaat beginnen
– Dat ik na mijn vakantie ook een dagje weg heb gepland (Soldaat van Oranje)
– De eerste adventskalenders die klaar zijn
– Genoten van het weer en de wandelingen
– Menstruatie ondergoed! –> mijn favoriet op dit moment.
– Dat de tomaten in de tuin extreem goed groeien!
– De leuke samenwerkingen
– Dat mijn blog is over verhuisd naar een andere provider (en dat dat allemaal super snel en makkelijk ging!)
– Dat ik een bepaalde zakelijke goal heb behaald

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.