Things that make me happy | Augustus 2021

persoonlijk

Begin van het jaar startte ik een nieuwe serie op de blog. Eentje die maandelijks online komt en waarin ik hoop een heleboel positieve dingen delen. In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – Augustus 2021

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (Augustus 2021), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!
persoonlijk

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– De plaatsnamen kaart die steeds meer roze wordt
– Bakken en nieuwe recepten uitproberen
– Een mega groot doel behaald voor de webshop
– Voor het kunnen lopen van een ommetje elke dag
– Dat het me lukte om vooruit te werken met de blog
– Een super mooi tapijt dat ik kreeg van een samenwerking
– De druiven die onwijs goed groeien
– Dat het minimaliseren heel goed gaat
– De planten in mijn kamer die onwijs goed groeien (terwijl eerst altijd alles dood ging, zelfs een vetplant of cactus!)
– Dat bepaalde dingen helemaal niet onmogelijk lijken en ik dit afgelopen tijd inzag
– De hoop die ik kreeg na het zien van bepaalde cijfers van de webshop

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.