Things that make me happy – April 2022

Begin 2021 startte ik een nieuwe serie op de blog. Eentje die maandelijks online komt en waarin ik hoop een heleboel positieve dingen delen. In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – April 2022

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (April 2022), blij van wordt/werd. Misschien nu wel meer dan voorheen dat ik blij moet zijn met de kleine dingen en mezelf hier ook aan moet helpen herinneren!

Waar ik de afgelopen tijd blij van werd?
– De mooie zonnige dagen die we al hebben gehad
– Dat de moestuin plantjes heel goed groeien, de eerste boontjes groeien al in de vensterbank.
– De bestellingen naar Griekenland, Zweden, Denemarken en Italië!
– Het onwijs mooie eerste kwartaal waar ik op 1 april dus mee afsloot
– De leuke samenwerkingen voor de blog
– De mooie en fijne gesprekken met mama
– De plannen die ik al aan het maken ben voor volgend jaar (ja echt!)

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Things that make me happy – April 2022

  1. Zoveel moois.
    Fijn dat jij bestellingen hebt uit het buitenland…..

    Fijne Paasdagen…..

Comments are closed.