Things that make me happy – April 2021

jurkje yaya women

Vorige maand vond ik het tijd voor een nieuwe serie. Eentje die maandelijks online komt en waarin ik hoop een heleboel positieve dingen delen. In deze things that make me happy serie deel ik elke maand dingen waar ik de afgelopen weken blij van werd. Om mezelf te herinneren, maar hopelijk om jou ook een zetje in deze richting te geven!

Toepasselijk dat het idee van deze serie kwam, op de dag dat ik even een soort mentale dip had. Ik was enorm onzeker ineens, twijfelde overal aan en ik moest zoeken naar de positieve dingen. Daarom extra belangrijk en goed om hier bij stil te gaan staan, zeker in deze tijd kan je soms best negatief worden. Tijd om daar verandering in te brengen met deze nieuwe serie.

Things that make me happy – April 2021

Stilstaan bij de kleine dingen, die je die je wél hebt en wat wel goed ging. In plaats van stilstaan bij de negatieve dingen en dingen die misschien anders hadden gemoeten. Nee vanaf nu gaan we echt stil staan bij de positieve momenten, die gaan ons gedrag veranderen. Daarom hieronder een lijstje met dingen waar ik op dit moment (April 2021), blij van wordt/werd. Benieuwd waar ik vorige maand blij van werd, lees dan de Maart 2021 artikel terug.

  1. Alle mooie bestellingen die ik heb mogen krijgen.
  2. Dat de moestuin al goed begint te groeien.
  3. De gelopen ommetjes die ik heb gemaakt (bijna elke dag).
  4. Dat ik relatief veel goede dagen heb gehad afgelopen weken.
  5. Voor een toekomst droom waar ik aan ga werken.
  6. Voor alle bezoekers die ik afgelopen maand op mijn blog en webshop heb gehad.
  7. Dat ik elke dag mag doen wat mij blij maakt.
  8. Dat ik alle vrijheid heb als eigen ondernemer.

Waar ben jij op dit moment blij mee?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Things that make me happy – April 2021

Comments are closed.