Anders

In the spotlight | Demi

Het is een tijdje geleden (lees; augustus) dat ik een ‘In the spotlight’ artikel plaatste. Vandaag ga ik weer een blogger in het zonnetje zetten. Namelijk Demi van Creabealounge. Ik volg haar al een hele lange tijd en ze is een geweldige meid. Vandaag verteld ze iets over haarzelf, en over haar blog!

Over Demi/Creabealounge
Hallo allemaal,
Ik ben Demi en ik ben 18 (bijna 19) jaar. Ik blog op Creabealounge sinds 3 augustus 2014. Ik schrijf mijn eigen verhalen die ik publiceer op mijn blog en ik schrijf ook gedichten. Ik bedenk ook testjes, invulverhalen, dit of dat, afmaak verhalen en nog veel meer creatieve dingen. Ik heb ook een boek uitgebracht, leven vol emoties. Ik ben een erg creatief meisje dat super veel houdt van dieren. Ik heb een kat en hij is mijn alles. Verder schrijf ik heel graag en hoop ik daar later mijn beroep van te kunnen maken. Ik vertel ook persoonlijke dingen op mijn blog, maar het draait vooral om de creativiteit en gezelligheid 🙂 
Lieve groetjes!

Wat is ‘In the spotlight’?
Elke maand wil ik één blogger in het zonnetje zetten! In de rubriek ‘In the Spotlight’, verteld elke maand een andere blogger iets over zichzelf en over zijn/haar blog! Je mag het artikeltje helemaal naar je eigen smaak en idee inrichten zolang je je maar voorstelt en iets over je blog verteld. Wil je een DIY laten zien, of over een specifiek onderwerp vertellen is helemaal prima! Zorg ervoor dat de andere bloggers en natuurlijk mijn volgers en bezoekers, nieuwsgierig worden en natuurlijk jou blog gaan bezoeken! Zie het als een soort van naamsbekendheid en misschien krijg je ook wel meer volgers en bezoekers.

Wil jij wel een keer een artikeltje schrijven over jezelf + blog? Stuur me dan een mailtje met daarin jou idee en wie weet sta jij binnenkort wel op mijn blog? Mails kunnen gestuurd worden naar : lifebyme@hotmail.comVerder heb ik een aantal regels opgesteld die je kunnen helpen bij het schrijven van jou stukje in deze nieuwe rubriek! 
– Vermeld je bloglink niet meer dan 1x.
– Stel jezelf eerst voor, en vertel iets over je blog
– Schrijf een artikeltje (inclusief voorstelrondje) van minimaal 200 woorden (niet schrikken maar dit is niet zoveel hoor, dit artikel bevat namelijk meer dan 350 woorden!)
– Plaats een leuke foto van jezelf en/of je blog bij dit artikel!
– Zorg voor iets unieks, waarom moeten mensen naar jou blog toe klikken? Laat je inspiratie en ideeen de vrije loop!
handtekening carolien

21 thoughts on “In the spotlight | Demi”

  1. Ik heb je mailtje gezien! Leuk stukje heb je er van gemaakt! Ik ga je vanmiddag inplannen, (althans dan maak ik de planning voor januari) xx

    1. Heb hem inmiddels gezien! Leuk stukje, ik ga je inplannen 🙂 Laat via de app wel weten wanneer! 🙂

  1. Inmiddels heb ik tot maart de plekken vol, maar mochten zich er meer mensen aanmelden dan ga ik voor 2 artikelen per maand 🙂 Dus mocht je je willen aanmelden kun je in de maanden januari – maart een plekje krijgen voor de 2e dag die maand. 🙂

   1. Als je zeker weet dat je twee artikelen per maand gaat doen wil ik wel voor de maand januari, maar als je het bij 1 houdt doe ik het gewoon in april hoor!

Comments are closed.