The health factory | SOS magnesium spray

The Health factory SOS magnesium spray

Ontdek deze revolutionaire nieuw vorm van magnesium voor je huid. De pure, elementaire en ultrakleine deeltjes magnesium bereiken met gemak spieren en zenuwen en voeden lichaamscellen. De SOS spray geeft direct ontspanning en verlichting. En het geeft mij verlichting bij mijn fibromyalgie! Ik vertel je er alles over.

Sinds de diagnose Fibromyalgie ben ik constant op zoek naar middelen die helpen bij het verlichten van de pijn in mijn spieren en bindweefsel. Een lastige zoektocht maar soms vind ik producten die een tijdje heel goed helpen. Zo ook deze SOS magnesium spray van The health factory. Het is heel simpel in gebruik, want je hoeft enkel te sprayen op de huid naar behoefte (mag meerdere keren per dag) op pijnlijke, verkrampte en stijve spieren en bijvoorbeeld rusteloze benen.

SOS magnesium spray
The Health factory SOS magnesium spray

Door de hoge energetische waarde van het nano magnesium heeft de spray ook een vitaliserend effect op het behandelde gebied van het lichaam. De SOS spray;
– Geeft direct ontspanning
– Werkt diep in het lichaam door
– Geeft energie
– Trekt snel in
– Prikt en irriteert niet
– Kan zelfs in de mond gesprayd worden
– Bevat alleen puur magnesium en zuiver water, verder niets
– Verpakt in donkerviolet glas, dat conserveert en vitaliseert
– Kan nagevuld worden vanuit een grotere fles nano magnesium.

Ingrediënten
: Gezuiverd water met 70 mg/l (70ppm) ultrakleine deeltjes puur magnesium.
Verder helemaal niets!

Een flesje van 50ml kost zo’n €22,95 maar dat is het zeker meer dan waard! Ik kreeg dit flesje bij de Jouwbox maar hij is ook online te koop bij verschillende winkels.

Wat vind ik van dit product?


De spray trekt snel in en plakt of prikt niet, echt een pluspunt! Daarbij geeft het redelijk snel verlichting omdat ik het op de plek spray die pijn doet. Ik zie het als mijn eerste hulp bij pijnlijke benen! Eerlijk is eerlijk ik had niet verwacht dat het echt zou werken maar na zeker 10 minuten neemt het de scherpe randjes van de pijn weg en wordt het weer dragelijk. Omdat het bij Fibromyalgie nog niet duidelijk is waardoor de pijn veroorzaakt wordt blijf ik zelf op zoek naar middelen die werken. Al is het maar tijdelijk!

Kende jij deze magnesium spray al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.