The health factory | nano zilver

the health factory nano zilver

Een mineraal water met nano zilver. Klinkt super apart en is eigenlijk niet meer dan zuiver gedestilleerd water met daarin 15ppm (dat is deeltjes per miljoen!) positief geladen zilverdeeltjes. Die zilverdeeltjes zijn onwijs klein, maar tussen de 1 en 5 nanometer groot. Waarom je juist dit product zou moeten proberen?

Wat is nano zilver en wat doet dit product van The health factory voor je lichaam? En waarom zou je uberhaupt nano zilver gebruiken? Dit product heb je eerder op een foto voorbij zien komen, namelijk in de jouwbox!

Nano Zilver van The Health Factory!

Nano zilver of Colloïdaal zilver is water waar een colloïde van zilverdeeltjes in verwerkt is. Een colloïde is een klein deeltje dat groter is dan een molecuul en ongeveer 1 tot 1000 nanometer groot is. Dat kunnen wij dus met het blote oog niet zien.

Maar wat doet nano zilver precies, waar is het dan goed voor?
– Ondersteunt het herstellende vermogen van de huid
– Zorgt voor een frisse adem en sterkere tanden
– Kunt het als een soort conserveringsmiddel voor eten en bloemen gebruiken
the health factory nano zilver

Hoe gebruik je dit product?
Nano zilver van The Health Factory kun je het beste puur innemen op een nuchtere maag, bijvoorbeeld ’s ochtends voor het ontbijt of ’s avonds vlak voor het slapen gaan. Het bevat geen allergenen waardoor je het ook op kleine brandwondjes, sneetjes of andere open wondjes kunt gebruiken.

Ingrediënten Nano Zilver van The Health Factory:
Gedistilleerd en Gedemineraliseerd Water met 15mg/| (15ppm) Mono-Atomisch, Di-Atomisch en Nanoclusters Zilver (Argentum)

Hoe ik dit product zelf heb ervaren?

Omdat ik niet wist of ik het met mijn huidige medicijnen zou mogen gebruiken, heb ik dit product laten testen door mijn mede huisgenoten. Ik kan dus niet zelf mijn ervaring beschrijven, maar enkel mijn informatie over het product. Het product smaakt eigenlijk nergens na, waardoor je het ook makkelijk kunt innemen. Omdat je maar 10 tot 30ml per dag inneemt of gebruikt bij wondjes doe je er heel lang mee. Dat kan ook door het hoogwaardige donkerviolet glas waar het nano zilver in zit. Het schijnt dat als je het in neemt je ook ontgiftingsverschijnselen kunt krijgen. Denk aan vermoeidheid, zweten, hoofdpijn en diarree. Om die reden heb ik het dan ook zelf niet geprobeerd zeker omdat ik niet wist wat het ging doen in combinatie met mijn medicijnen. Vind dit soort dingen altijd een beetje mysterieus omdat er ook niet heel veel over staat beschreven op de verpakking.

Kende jij deze Nano zilver van The health factory al?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.